Slika nije pronađena

Ako si preživjela onaj horor od uletavanja ili flertanja i konačno ti na Facebooku piše 'U vezi' tvoja noćna mora tek počinje. Svi koji imaju dečka ili curu, a još uvijek su srednja ili čak osnovna škola znaju koliko je koma biti u vezi.

Ne da su veze loše, nego su jednostavno uvjeti u kojima se nalazite stvarno loši. Za one koji ne znaju ili još nisu bili u ozbiljnoj vezi, ovo su problemi s kojima se suočava većina parova koji idu u školu.

1. Vjv nemate dosta/uopće novaca – i dok na Instagramu obožavaš vidjeti kako parovi putuju po svijetu ili idu na romantične večere, vas dvoje jedva da imate za burger u gradu ili dva nescafea od vanilije.2. Morate reći starcima kamo idete i kad ćete se vratiti
– nema goreg od toga kad te mama prije nego izađeš iz kuće pita kamo ideš, s kim ideš, zašto, kad ćeš se vratiti i zašto ne znaš?

3. Ako prekinete, moraš ga gledati svaki dan
– nije to da ti živiš u Zagrebu, a on u Osijeku pa da ne morate više nikad vidjeti. Vi idete skupa u razred i prekid bi bio fkt koma.


4. Tračevi te izluđuju
– 'Znaš s kim je Marko bio jučer nakon treninga?' ili 'Jesi vidjela da je pričao s Petrom na hodniku dns'? Ili 'Jesi sigurna da je on pravi, prije tebe je bio s Monikom' – tračeva uvijek ima, a ako ste oboje iz iste škole još je gore.


5. Previše ste skupa

- prije škole, u školi, nakon škole! Voliš ga i sve to, ali što je previše je previše!


6. Moraš paziti kako se oblačiš
– ako je dečko iz druge škole onda ga viđaš samo kad se dogovorite, ali ako je to dečko iz tvog razreda onda svaki dna imaš muku što obući.


7.
Stresno je – u školi se nerviraš zbog matematike, kemije i biologije, a sad je tu još i dečko. Ako se slučajno posvađate, stres postaje samo još veći.


8. Još učite o svemu – zavidiš onim curama u najboljim godinama koje znaju točno što žele. Ti ovaj tjedan želiš da ima crnu kosu, drugi tjedan ti je draži neki dečko koji ima sve petice, a treći tjedan bi ipak jednog opasnog dečka. Naporno je to!

9. Stalno je tu
- pod odmorom želiš pričati s curkama, ali on želi da budeš s njim. Ili je situacija obrnuta.

10. Nemate kamo ići – niti jedan od vas dvoje nema auto, oboje živite sa starcima, kino je skupo i osuđeni ste na beskrajne odlaske na kave ili šetnje


Foto: We Heart It/Giphy

I.I.

Pročitajte još:

Svi žele #relationshipgoals - 8 stvari koje nikako ne bi trebale biti cilj u vezi

Dopisivali ste se i on više ne odgovara – zombiranje je OČITO postalo trend

Misterij konačno riješen - zašto dečki ignoriraju curu koja im se sviđa

veza Škola ? dejtanje

Još vijesti