Samopouzdana cura

Želiš pronaći dečka i imati lijepu dugu savršenu vezu? E pa onda bi trebala stati na kraj nekim lošim navikama. S njima ćeš odbiti dečke, pogotovo one koji traže ozbiljnu vezu. Neke od ovih navika stvarno nisu dobre.

Ove su navike i općenito loše za tebe, ne samo ako želiš pronaći dečka. To što odbijaju i dečke od tebe ti samo može biti dodatna motivacija da ih se riješiš. Uvijek trebamo težiti tome da radimo na sebi i da sve više i više postajemo što bolja i samopouzdanija osoba. Samopouzdanje ti u život može TOLIKO biti od koristi. Čak i na ljubavnom planu. Puno nesigurnosti koje imamo kada su u pitanju dečki i dejtanje proizlaze iz toga što nemamo dovoljno samopouzdanja i vjere u sebe pa se počnemo ponašati nesigurno i požurivati odnos. To će garantirano dečke malo uplašiti. Gdje radiš greške? Zašto sve tvoje frendice imaju nekoga, a ti nikako da nađeš ozbiljnu vezu? Razlog se može skrivati u nekoj od ovih navika, one će odbiti dečke.

Zgodna djevojka Bez obzira koliko si zgodna ovih će te 10 ponašanja u očima drugih učiniti neprivlačnom

1.Ne voliš sama sebe
Mrziš svoje tijelo, nesigurna si kada se trebaš skinuti u malo manje odjeće, ne želiš pokazati svoju pravu osobnost, sramiš se nekih svojih interesa/hobija… manjak samopouzdanja i hrpa nesigurnosti odbijaju. Kao da govoriš dečku da ti, prava ti, nisi dovoljno dobra za njega. Nakon što mu indirektno cijelo vrijeme šalješ takvu poruku i on će sam u nju povjerovati. S razlogom se viđa s tobom, ne s nekom drugom curom, nego s tobom. Nemoj se bojati pokazati pravu sebe.

2.Imaš ispade ljubomore za svaku sitnicu
Imati ljubomorni ispad jer je otišao na kavu s frendicom bez tebe ili jer je lajkao fotku nekoj drugoj curi i nije baš opravdano. Pogotovo ako ti nikada nije dao razlog da mu ne vjeruješ. Volimo imati ljubomorne ispade čim se pojavi ime neke druge cure. To će itekako odbiti dečka jer će mu, još jednom, pokazati da si jako nesigurna.

3.Gnjaviš ga da ti kaže nešto što ne želi
Kada ti netko ne želi nešto reći, trebaš se s tim pomiriti. Gnjaviti ga oko nečega što ne želi reći ti se može obiti o glavu. Kada bude spreman, reći će ti. O kojoj god da se temi radi, trebaš pustiti. Vjerujemo da si znatiželjna i da želiš znati – i saznat ćeš s vremenom. Isto tako, ne moraš znati svaki njegov korak i što radi svake minuta svakog dana. Takva „policijska ispitivanja“ također mogu biti loša ideja. Samo pokazuješ da mu ne vjeruješ.

4.Radiš dramu iz ničega
Zato što svaku situaciju analiziraš 100 puta, pronađeš u njoj probleme koji zapravo vjerojatno ne postoje i napraviš dramu iz ničega. Cure vole overthinkati i analizirati, ali koliko god da je to dobro u malim količinama, kada se pretjera, dovodi do problema. S druge strane, dečki baš nisu fanovi drame i nekada će se udaljiti jer im je to sve jednostavno previše i gušiš ga.

Druženje frendica Navike zbog kojih si ljudima kada te upoznaju odmah manje simpatična – izbjegni ove 4

5.Požuruješ vaš odnos
Upoznavanje roditelja, objavljivanje zajedničkih fotki na društvenim mrežama, definiranje da ste skupa, upoznavanje prijatelja…sve to dolazi u svoje vrijeme. Kada na drugom dejtu kreneš pričati o vašem vjenčanju i gdje ćete živjeti to može uplašiti dečka. Pusti odnos da se razvija prirodnim tokom i nemoj siliti ništa, pogotovo ne tako rano u upoznavanju.

veza dejtanje zašto ne možeš pronaći dečka Loše navike odbijaju dečke Nesigurnosti razlozi zašto si solo ljubavni problem

Još vijesti