Slika nije pronađena

Objašnjenje za to zašto se više svađate s jednim znakovima, a s drugima ne, moglo bi biti zapisano u zvijezdama.

Pa, bilo što bi moglo biti krivac za to! Od kemije do osobnih interesa. Međutim, poznavanje horoskopskih znakova koji se najviše i najgore svađaju, zaista bi moglo biti ključna stvar za razumijevanje zašto se s tim jednim prijateljem toliko svađate ili ste uvijek imali neki pasivno-agresivan odnos.Granica između ljubavi i mržnje je tanka, no ona je još tanja kod određenih horoskopskih znakova. Ovisno o tome kada su rođeni, nekim ćete se ljudima zamjeriti puno lakše nego drugima, a ovo je šest znakova zodijaka s kojima je najlakše postati neprijatelj:

Ovan

Nepredvidivim Ovnovima lako se možete zamjeriti u bilo kojem trenutku, a kada se to dogodi, od njih možete očekivati eksplozivnu reakciju. Ako se nađete na listi njihovih neprijatelja, možete biti sigurni da će za to znati svi, no njihove osvete se ne trebate pribojavati jer će vas u tom slučaju jednostavno izbrisati iz svog života i zaboraviti da postojite, piše Index.hr.Blizanci

Blizanac danas može biti vaš najbolji prijatelj, a već sutra - najgori neprijatelj. Karakterizira ih promjenjiva narav i brzopletost kod donošenja mišljenja o drugim ljudima, a ako ih povrijedite, sigurno ćete postati tema njihovih tračeva koje su nerijetko u stanju i izmisliti.

Lav

Lavovi žele biti omiljeni u društvu i biti prijatelji sa svima, a nađete li se na njihovoj listi neprijatelja, učinit će sve što mogu kako bi vas pred svima ostalima prikazali u najgorem svjetlu. Ipak, Lavovi ne miješaju profesionalni život s osobnim pa su veće šanse da će neprijatelje steći na poslu, nego među rodbinom i prijateljima.Djevica

Djevice nemaju puno prijatelja i očekuju da će njihovo prijateljstvo s onima koje imaju trajati cijeli život. Vjeruju da se prijateljstvo temelji na međusobnom poštovanju pa je neuzvraćanje istog i najlakši način da im se netko zamjeri. Kada Djevice shvate da se netko druži s njima samo iz neke osobne koristi, tu će osobu odmah i zauvijek isključiti iz svog života.

Škorpion

Škorpioni teško stječu prijatelje i otvaraju se samo onim ljudima kojima vjeruju u potpunosti. Od osoba koje nazivaju prijateljima očekuju da će im to biti do kraja života, no ako ih samo jednom iznevjerite ili povrijedite, steći ćete neprijatelja za cijeli život.


Foto: Giphy/ Freepik

M.S.K./ Izvor

Pogledajte još:

Ljudi rođeni u jednom horoskopskom znaku su najdosadniji i najnaporniji! Je li to baš tvoj znak?

Oni naprave više štete nego koristi – ovi znakovi zodijaka NE ZNAJU davati dobre savjete

[WOW] Ovo su najgenijalniji znakovi zodijaka s natprosječnim sposobnostima

Horoskop zodijak neprijatelji svađalice znak u zodijaku

Još vijesti