Slika nije pronađena

Kreativnost je subjektivna, ali na kraju su sva zaista vrijedna djela zapravo otvorena za interpretaciju, zar ne? Nešto što je nekome lijepo, drugome nije.

Istina je ta da, nije važno želite li pisati ili se izražavate kistovima na platnu - vi ste tvorci. Na primjer, sve stvari vezane uz umjetnost, poput glume, pjevanja i stvaranja općenito, jedan Lav može napraviti kao od šale, a Bikovi i Ribe su mu jako slični.


Evo, ovo su sve dodatni razlozi zbog čega su Bik, Lav i Ribe najkreativniji znakovi u zodijaku:

Bik: Vi ukrašavate svijet svojom estetikom

Vi zračite ljepotom, Bik. Osim činjenice da je vaš vladajući planet Venera – planet božice Afrodite, ljubavi, ljepote, zadovoljstva i senzualnih užitaka. Da ovisi o vama, bili biste okruženi luksuzom i samo lijepim stvarima u apsolutno svakom trenutku. Slično kao i vaši sestrinski znakovi, Djevica i Jarac, više volite kvalitetu nego količinu - osim ako se ne radi o zarađivanju, naravno. Svi znaju da cijenite lijepe stvari u životu, ali to je uglavnom zbog toga što ste ljubitelji detalja i ručnih radova. Vi ste prirodni planer raskošnih događaja i još bolji pjevač.


Lav: Koristite svoje urođene darovitosti za stvaranje i izražavanje

Što bi svijet učinio bez vas, Lavovi? Vi ste neki od najboljih umjetnika, plesača, glazbenika i izvođača koji rođeni su pod ovim veličanstvenim vatrenim znakom. Vladajući planet vam je neprestano užareno Sunce koje sja bez ikakvog napora baš kao i vi. Vatra vašeg vladajućeg elementa simbol je plodnosti i to je ono što potiče vašu urođenu kreativnost i veselje kao kod djeteta. Na kraju, unatoč tome što je vaš znak na glasu kao 'pretjerano dramatičan', uvijek ćete uspjeti u trenucima kada možete biti baš ono što jeste- bez isprika. Osim toga, potrebno je puno hrabrosti da svima pokažete svoje pravo lice i to radite bolje od bilo koga koga poznajem.Ribe: Vaša šarena mašta je čarobno živopisna

Vaš vladajući planet je sanjivi Neptun - planet snova i podsvijesti. On upravlja svim stvarima vezanima uz umjetnost, film, glazbu i snove. Vaši snovi su nevjerojatno živopisni. U njima se nalazi vaše suosjećanje, vjera i nadahnuće, pa i mističnost i leptiri koje osjećate u želucu kad se zaljubite. Kao dijete Neptuna prirodno ste 'izvanzemaljski'. Obično volite gledati na svijet kroz ružičaste naočale u nadi da ćete tako izbjeći surovu i groznu stvarnost. Zračite univerzalnom ljubavlju, ali pazite da se ne izgubite u svojim maštarijama.

Foto: Pexels/ Unsplash/ Giphy

M.S.K.

Pogledajte još:

Saznaj koje su top tri zavodnice zodijaka zbog kojih dečki *gube razum*

Oni imaju stila! Ovih pet znakova zodijaka uvijek izgledaju besprijekorno dobro

Oni ti nikad neće platiti kavu ili zaboraviti na one dvije kune! Pet je dežurnih škrtica u zodijaku

Kreativnost Horoskop zodijak riba bik lav maštovitost znak u zodijaku

Još vijesti