Slika nije pronađena

Često se pitate: 'Sviđam li mu se?'. To je sasvim normalno kad ste u nekoga nepovratno zaljubljene, a nije uvijek tako jednostavno naslutiti koji je odgovor na to pitanje i to sve otežava.

Međutim, što ako postoji način koji će vam olakšati saznanje trebate li nastaviti vezu ili trebate prijeći na nekoga drugog? Astrologija vam može u potpunosti pomoći kod dešifriranja tih ranih znakova u vezi. Već znamo da svi horoskopski znakovi reagiraju malo drugačije kada se radi o ljubavi, pa zašto ne konzultirati astrologiju da biste otkrili kako se on zapravo osjeća? Ovan vam može dati potpuno drugačije signale od Jarca, tako da je važno znati koji je njegov znak. Ovako ćete znati ako nije zainteresiran za vezu s vama, u skladu s njegovim horoskopskim znakom:



OVAN

Ako vam jednostavno ne kaže da mu se sviđate, vaša simpatija Ovan jednostavno ne želi da vaš odnos bude više nego platonski. Ovan nema problema reći vam da želi biti s vama u vezi i da mu se sviđate. Većinu vremena, kada Ovan želi biti s vama, on je poput čaše koja se prelijeva i ne može si pomoći, a da vas konstantno ne obasipa ljubavlju. Ako osjetite neku čudnu vibru i mislite da mu se ne sviđate baš, onda je to vjerojatno istina.

BIK

Bik će biti najteži od svih znakova za dešifrirati. Treba mu vremena kako bi izgradio povjerenje i često ne primijećuje one suptilne znakove da vas zanima, da ste zainteresirani. Ako Bik postupa prema vama kao prema običnom poznaniku i ne postavlja vam nikakva pitanja, nemojte gubiti vrijeme na njega.

BLIZANCI

Ako vas vaša simpa Blizanac nema želju i potrebu nasmijati ili odvesti na neku avanturu to znači da mu se baš i ne sviđate. Također, Blizanci su vrlo koketni i vole flert, ako vam ne odgovara na vaše provokativne komentare ili ne trepće okicama u vašem smjeru onda ste vas dvoje samo prijatelji u njegovoj glavi.




RAK

Rak po prirodi voli brinuti o ljudima. Ako ste bolesne i njegova prva reakcija nije to da doleti k vama, ruku punih posudica s juhom i vašim omiljenim filmovima, on ne želi biti ništa više od onoga što ste trenutno. Rak će se brinuti o vama u svakom smislu te riječi, ali ako vam kaže da same nabavite svoj lijek, on nije zainteresiran.

LAV

Sjećate li se kad ste mu spomenule da volite ići u prirodu i gledati zvijezde dok pijete svoje najdraže piće? Da, Lav koji je zainteresiran za vas, pobrinut će se za to da ostvari sve vaše najluđe snove. Ako vaša simpatija Lav ne napravi ništa neobično za vas, onda, nažalost, to neće uspjeti.

DJEVICA

Bit će potrebno puno sreće da pokušate shvatiti sviđate li mu se ili ne ako je Djevica po horoskopu. Zapravo, ako to shvatite, proširite riječ i olakšajte drugima. Djevica sve voli raditi polako, pa si tako uzme vremena i kad se radi o romantičnim vezama. Bit će cool i praktičan sve dok ne bude siguran u svoje osjećaje prema vama. Iako ga je teško shvatiti, ako vam simpatična Djevica ne kupuje malene poklone ili sitnice koje ga podsjećaju na vas, onda vjerojatno ne razmišlja o vama kao o svojoj drugoj polovici.


VAGA

Vaga je jedan od najboljih sugovornika među horoskopskim znakovima. To znači da, ako vaša simpatija Vaga nije zainteresiran za pokretanje razgovora s vama, onda vjerovatno neće biti zainteresiran za pokretanje bilo čega drugoga kad se radi o vama. Žao nam je.

ŠKORPION

 Ako vaša simpatija Škorpion nije ljubomorna kada razgovarate bilo s kim drugim, onda ga ne zanimate baš. Ljubomora Škorpiona ne poznaje granice kad ih netko zanima i bit će sumnjičav prema svima s kim razgovarate, sve dok ne budu sigurni da ta druga osoba nije zainteresirana za vas. Tako da, ako vas ne pita previše pitanja vezano uz to s kim se družite ili ne pokušava dokazati zašto je on bolji od svih ostalih, onda možete biti sigurne da nije zainteresiran.

STRIJELAC

Strijelac će vam samo reći. Poznat je kao izravan znak zodijaka, ako shvati da vam se sviđa, on će vam izravno reći da se ništa među vama neće dogoditi ako osjećaji nisu obostrani. Sa Strijelcima je sjajno jer se ne morate igrati pogađanja. Međutim, oni vam mogu slomiti srce u sekundi kad vam kažu da možete biti samo prijatelji.




JARAC

Nula kompromisa. Ako vam je simpatija Jarac i zna da volite romantične filmove, ali svaki put kad mu predložite da zajedno pogledate jedan takav film, on vam uzvrati čvrstim 'ne' – vi ga ne zanimate. Potaknuti Jarca na kompromis je teško poput vađenja zuba, ali oni to rade ako osjećaju nešto prema vama. Ako nikada ne žele učiniti nešto za vas onda mu, nažalost, nije stalo.

VODENJAK

Čini vam se da vaša simpatija, Vodenjak, ne shvaća da ste vi u njega zaljubljeni? Iako mu cijelo vrijeme dajete razne migove? Nije glup i zna da vam se sviđa, ali ako ga ne zanimate, ponašat će se kao da nije tu. Nažalost, on se ne pravi nedostižnim, on vam pokušava dati do znanja da nikad neće biti ništa od vas.

RIBA

Ako vas vaša simpatija Riba ne obasipa ljubavlju, to znači da nije zainteresiran. Ribe su poznate kao znak koji se najbrže zaljubi i ne može sakriti kad želi da mu budete jedna i jedina. Ako vam vaša simpa Riba da 'pet' umjesto poljupca na kraju večeri, on ne osjeća ništa više od dragosti prema vama.


Foto: IMDb/ Giphy

M.S.K.

Pogledajte još:

[HOROSKOP] Znakovi zodijaka u razredu: Kakav si tip učenika s obzirom na svoj horoskopski znak

[HOROSKOP] Kako znati je li on 'onaj pravi'? Odgovor će ti otkriti njegov znak zodijaka

[HOROSKOP] Saznaj kako bi te ljudi u školi opisali prema tvom znaku u zodijaku

ljubav Horoskop zodijak simpatija sviđanje znak u zodijaku

Još vijesti