Galerija Bella Hadid Bella Hadid Bella Hadid - 1 +4 Bella Hadid - 2

Očito je kako Bella Hadid u posljednje vrijeme zaista reciklira sve stare trendove koji su se nosili prije 15 ili 20 godina. Tako je napravila i ovaj put, a radi se o jednom trendu za kojeg su se mnogi nadali kako se više neće vraćati!

Osim hlača niskog struka i mnogih drugih, Bella Hadid pokušava vratiti u modu još jedan trend koji je bio ekstremno popularan 2000-ih godina, piše Bustle. U pitanju je remen s ogromnim detaljem koji zapravo baš i nema svoju funkciju. U njezinom slučaju, radi se o remenu s ogromnim leptirom s prednje strane koji se drži na jako tankoj trakici što znači da taj remen baš i nema neku drugu funkciju osim toga da lijepo izgleda.

 

 

 

 

Mnogi nisu voljeli ovaj modni dodatak 2000-ih kada se nosio, s obzirom na to da baš i nije držao hlače kako bi remen trebao držati, a i taj detalj koji se na njima nalazi je u većini slučajeva ekstremno velik. Kod Belle, taj leptir nije ogroman, ali je opet dovoljno velik kako bi privukao pažnju. No, to je jedina njegova funkcija – da privuče pažnju jer hlače ipak ne zadrži onako kako bi trebao.

Bella Hadid Bella Hadid otkrila zbog koje haljine na crvenom tepihu nije mogla disati i crnilo joj se pred očima

bella hadid Bella Hadid otvoreno priznala s koliko je godina imala prvu plastičnu operaciju – i svi su u šoku

bella hadid remen leptir modni dodatak trend 2000-te

Još vijesti