Galerija Bella Hadid Bella Hadid - 1 Bella Hadid - 7 +5 Bella Hadid - 4

Slavne osobe nekada pretjeruju u želji da izgledaju što bolje. Kim Karadashian i njeni odlasci na ekstremne dijete su najbolji primjer. Sada je i Bella Hadid podijelila priču s crvenog tepiha kada joj se zacrnilo pred očima – najvjerojatnije zbog preuske haljine.

Bella Hadid zna kako ukrasti pažnju na crvenom tepihu, uvijek izgleda po nečemu posebno. Bilo da je skroz elegantna ili ima neki čudniji outfit. U nedavnom intervjuu koji je dala za časopis Interview Magazine ispričala je da je na jednom crvenom tepihu imala prilično neugodnu situaciju. Postala joj je tako loše da joj se počelo crniti pred očima i da nije mogla disati.

bella hadid Bella Hadid otvoreno priznala s koliko je godina imala prvu plastičnu operaciju – i svi su u šoku

Naravno, to je moglo biti zbog napada tjeskobe, što Bella ne skriva da je nešto s čim ima poteškoće. Međutim, kao netko tko je prošetao već mnogim crvenim tepisima, druga mogućnost koju je naglasila kao razlog za tu situaciju je haljina koju je nosila. Točnije, korzet.

 

 

Na ovogodišnjoj Met Gali nosila je crnu haljinu koja je začine vrlo uskim korzetom. Iako je na fotkama izgledala odlično, ona se zapravo jako mučila. Ispričala je da su druge slavne osobe bile na tepihu, fotkale se i davale intervjuu po 20 minuta, a ona je za svega 3 minute morala zbrisati. Nije sigurna do čega je i kako se to dogodilo, ali vjerojatno je ulogu imalo više faktora od kojih je jedan i korzet. Iako je mnoge oduševila svojim crnim izdanjem na Met Gali, nije vrijedno toga da zbog njega ima takve poteškoće i da ostaje bez zraka.

Cassie iz Euphorije Mladu glumicu iz 'Euphorie' fotografi na crvenom tepihu seksualno uznemiravali

bella hadid met gala 2022 haljina nije mogla disati outfit Moda

Još vijesti