Outfit

Kada ti odjevna kombinacija ne izgleda kako treba i kao da joj nešto fali, ako su u pitanju hlače, pa nekada čak i suknja i haljina, ovaj tip remena može spasiti stvar dok kažeš keks.

Remen se odavno više ne doživljava samo kao pomoć da ti ne padaju hlače, već nam on služi i kao modni dodatak. Kada je outfit jednobojan ili dosadan, dobar remen može razbiti tu monotoniju i od obične odjevne kombinacije napraviti neku koja izgleda 100 puta bolje i modernije. Ne moraju ti hlače biti prevelike da bi ga nosila! Pogotovo ovaj tip remena koji je postao klasik. On će ti biti dovoljan u ormaru. Radi se o remenu s logom nekog brenda. Najpopularniji su Gucci remeni koji imaju prepoznatljivo dvostruko slovo G.

 

 

Kako je ovom remenu porasla popularnost tako su posljednjih godina i drugi brendovi napravili remene sa svojim logom naprijed. I ispada da je to bila dobra odluka jer ovo je trenutno veliki hit. Ovakvi remeni kao da daju dašak luksuza outfitu, a možeš ga nositi i bez da se vidi, neće djelovati napadano.

 

 

Cure ih nose na hlače, na haljine, čak i na suknje, izgledaju dobro.

 

 

Iako su dizajnerski, ovo su često jedna od jeftinijih stvari koju nude, ali neki čak niti ne idu tako daleko i troše toliko novaca jer postoji hrpa dobrih kopija koje na prvu izgledaju kao originali. Zašto potrošiti puno novaca kada na Wishu ili Aliju možeš pronaći vrlo sličnu stvar s itekako pristupačnijom cijenom.

 

 

 

 

U svakom slučaju, remeni s logom nekog brenda opet su glavni modni hit i definitivno dobar način kako izgledati luksuzno bez da bankrotiraš.
 

remen Moda modni dodatak modni hit dizajnerski remeni kako spasiti outfit

Još vijesti