bella hadid

Znamo da su brojne slavne osobe prošle i po nekoliko plastičnih operacija da bi danas izgledale tako kako izgledaju. Prije nego su imali novaca, nisu izgledali toliko savršeno. Bella je sada otvoreno progovorila o svojoj situaciji.

Nemoj niti na sekundu pomisliti da je ova situacija kakvu je imala Bella Hadid normalna i nešto što je u redu. Slavna je manekenka danas jedna od najpoželjnijih i najzgodnijih djevojka na svijetu, ali prije nije tako izgledala. I ona je prošla tko zna koliko plastičnih operacija. Sigurno ih nikada niti neće sve priznati, ali sada je priznala jednu kojom je sve šokirala. Svima je jasno da je Bella itekako imala i više od par zahvata na svom licu, a prvi je bio s tek 14 godina. Da, dobro si pročitala, 14 godina. Tada je išla na prvu plastičnu operaciju i to operaciju nosa. Ovo je otkrila u novom intervjuu za Vogue, ali dodala je i da danas žali jer je to napravila.

Ispričala je da se uvijek osjećala kao ružno pače pokraj sestre Gigi, jer Gigi je oduvijek bila ta koja je ljepša. I tako je Belli mama s 14 godina dopustila da ode na plastičnu operaciju. I otkad je izašla ta informacija ljudi na internetu masovno napadaju Yolandu, njenu mamu. Umjesto da joj pomogne da se osjeća lijepo i samopouzdano, mama joj je potpisala papire i dopustila da krene s operacijskih zahvatima.

Bella ne skriva da ima problema s mentalnim zdravljem i osjećajima da nije dovoljna, a izgleda da je to krenulo i prije nego je postala model i javna osoba. Tužno.

Pogledajte još:

Najveće tajne Kardashian obitelji: Ovo su one koje su pokušavali sakriti svim silama od javnosti

Millie Bobby Brown službeno potvrdila vezu – i to sa sinom jednog od najpoznatijih pjevača na svijetu

Fanovi su se iznenadili kada je Kim Kardashian pokazala kako joj izgledaju prirodne trepavice

plastične operacije prva operacija Slavne osobe bella hadid

Još vijesti