Hlače umjesto traperica

Traperice većini možda jesu najomiljenije, ali nekada trebamo razbiti svoje outfite i drugim komadima. Zbog učestalog nošenja trapki smo čak i zaboravili na sve druge modele hlača koji mogu izgledati isto tako predobro kao i traperice!

Ako želiš donijeti svježinu i raznolikost u svoj ormar, moraš početi nositi malo drugačije modele hlača. Danas doslovno živimo u vremenu kada se nosi ono nespojivo pa zbog toga znaš da nisi na pogrešnom putu. Neki od tih modela izgledaju baš fora, ali ih ne nosimo toliko često jer su traperice uvijek u prvom planu, kako piše Tportal. Hoćeš li se predomisliti kada vidiš ovih 4 modela?

1.'Poslovne'

 

 

Poslovne hlače ne moraju uvijek biti poslovne, ali se tako nazivaju zbog tog izgleda i dojma kojeg ostavljaju. Danas ih dosta cura kombinira na razne načine, pa čak i sa sportskom odjećom, poput hudica i trenirki!

Outfit Vraćaju se trapke niskog struka: 6 modela traperica koji se nose ove godine

2.Tajice

 

 

Tajice kao nezaobilazni komad svakog ormara. Osim što su preudobne, mogu se dobro kombinirati i s drugim stvarima koje ne podrazumijevaju sportsku odjeću.

Proljeni outfit Kombinacije za čistu peticu: Ovo proljeće se uz traperice posebno nose 4 komada odjeće

3.Sportske

 

 

Sportske hlače su još jedan trend, a dodatan plus je ako su široke. Kod njih vrijedi ista stvar kao kod poslovnih – mogu se kombinirati na sve i s njima se razbijaju mitovi o tome da one mogu izgledati dobro samo ako je i ostatak outfita u sportskom điru.

Zakopčavanje traperica Premale traperice više ne moraš bacati u smeće – postoji način kako riješiti problem, a da te ništa ne tiska!

4.Kargo

 

 

Za kraj, kargo hlače su još jedna varijacija s kojima možeš izgledati dobro, a da si u trendu. Kada su uske traperice bile popularne, kargo smo viđali i u toj verziji, a sada ih viđamo, naravno, u širokom obliku.

hlače Traperice zamjena široke hlače trend