Slika nije pronađena

Hlače koje će ti poslužiti za različite prigode, a u kojima se nećeš osjećati grozno ili koje će te stiskati. Udobne su, izgledaju kao da si fensi više nego što jesi, a ove će godine biti jedan od najvećih modnih hitova.

Mnogima je glavni cilj pri slaganju outfita da se osjećaju udobno i da im je ugodno u svim komadima koje nose. U hlačama koje su hit ove godine, sigurno će ti biti udobno. Sve ih se više može vidjeti kako se nose na ulicama velikih svjetskih metropola i na fotkama modnih influencerica. Radi se 'slouchy' hlačama. Njih karakterizira to da imaju visoki struk i što šire nogavice, piše Tportal. Zbog toga izgledaju ležerno, stajliš ali i udobno. A opet, pošto su od prozračnih i lepršavih tkanina, izgledaju i sređeno.

Postoje verzije 'na crtu' koje izgledaju malo više dotjerano, one običnije, u različitim bojama. Zavladale su polako modnom scenom, a tek su krenule. Kako imaju visoki struk super će ti naglasiti upravo taj dio tijela i figuru, a zbog toga što imaju široke nogavice, u njima ćeš se osjećati udobnije nego što bi pomislila.

Cure ih nose na tenisice u izdanjima za svaki dan i kombiniraju s drugim oversized odjevnim komadima, a ako samo promijeniš obuću i staviš štikle, spremna si i za neko fensi događanje.

Možda na prvu izgledaju kao nešto što je više za naše mame nego za mlade, ali ove godine to pravilo ne vrijedi jer će ih nositi svi.

Pogledajte još:

Traperice u kojima će ti guza izgledati najbolje – 6 detalja na koje trebaš paziti kod kupovine

Kako se zapravo čita ASOS – je li ispravno 'asos' ili 'ejsos'? Sami su otkrili jer znaju da ljudi griješe

Velikih 6 modnih trendova koji će se nositi ove godine, a koje ćeš lako pronaći u second hand dućanu

Moda modni trend 2022. trend hlače široke hlače

Još vijesti