Zakopčavanje traperica

Možda najgori problem s kojim se cure često susreću su premale ili prevelike traperice. Kada su u pitanju one prevelike, za njih se možda može pronaći neko rješenje poput remena, dok za premale to baš i nije slučaj. Međutim, jedan video je riješio i taj problem!


Zahvaljujući ovom triku, cure sada napokon mogu odahnuti. Moguće je riješiti problem ako si slučajno naručila traperice premalog konfekcijskog broja. Kada se i nađemo u toj situaciju, traperice najčešće završe na dnu ormara čekajući neke bolje dane, ali od sada ih ipak možemo zadržati za sebe.

traperice Traperice s visokim vs. niskim strukom: Zbog ovih 9 razloga UVIJEK biramo visoki struk

Sve to moguće je uz ovaj jednostavan trik za kojeg ti, ni više ni manje, ne treba ništa više osim jedne čvrste i elastične gumice za kosu. Kako bi trik bio uspješan, bitno je da se gumica čvrsta, ali i istovremeno elastična kako tijekom dana ne bi pukla sama od sebe, a kako ju točno iskoristiti, pogledaj u videu gdje je sve detaljno objašnjeno!

 

 

Sigurni smo da ćeš biti oduševljena baš kao što smo bili i mi, pogotovo zato jer sada više ne moramo bacati ili proslijeđivati traperice koja su nam možda bile premale.

Kim Kardashian Kim Kardashian obukla 'najpotrganije' traperice ikada – je li ovog puta pretjerala? [FOTO]

Traperice trik premali broj rješenje gumica za kosu

Još vijesti