Proljeni outfit

Iako svi imamo omiljene majice koje nosimo uz traperice, nekada je vrijeme da malo promijeniš svoje svakodnevne outfite i ubaciš u njih nešto neočekivano. Ništa ludo i ekstravagantno, samo malo drugačije.

Pravilo je da uz traperice ide sve! I to je stvarno i istina, uz traperice ide sve. Što god odjenula, ne moraš se previše brinuti, izgledat ćeš dobro. Pogotovo kada se radi o običnim plavim trapericama. Pa svejedno, iako uz njih ide sve, mnogi nisu spremni previše riskirati i nose uvijek iste kombinacije. Što je šteta, jer postoji toliko načina kako kombinirati trapke i izgledati drugačije. Ovog proljeća bi bilo šteta da ih opet nosiš uz obične majice kratkih rukava kada ih možeš kombinirati s ovim komadima i izgledati još bolje. Trenutno su ovi komadi odjeće u trendu, a veliki im je plus što savršenu idu uz trapke!

Proljetni trend Odjevni komadi koje ovo proljeće nosi svaka cura koja je u trendu

1.Oversized bijela košulja

 

 

Nešto s čim ne možeš pogriješiti, a što će ti dati još jedan dodatan sloj outfitu i učiniti od njega nešto malo zanimljivije nego da si stavila samo običnu majicu. Slojevi su uvijek dobra ideja kada želiš izgledati kao da znaš što radiš, u modnom smislu. Ne moraš ju čak niti zakopčati, već samo nositi kao jaknicu – ili ju možeš zakopčati i samo na jednoj strani zataknuti u hlače.

2.Majice s prugicama

 

 

Iz nekog razloga, ovo proljeće nose se majice s prugicama. Bilo da je u pitanju vestica za nešto hladnije dane ili obična majica za one kada izađe sunce. Prugice su hit! I to pogotovo one u crno-bijeloj boji. Ako nosiš majicu s prugicama, pazi da ispod nje ili preko nje, ne staviš još neki uzorak, jer to će biti previše.

3.Topići s balon rukavima

 

 

Jedan detalj na majicama koji ovo proljeće kao da se vratio u modu su majice s balon rukavima. Rukavima kakve na svojim haljinama imaju Disney princeze. Ima hrpa različitih modela majica s ovakvim rukavima – i sve izgledaju preslatko. Idealne su za nositi s trapericama jer će od običnog outfita napraviti od tebe pravu slatkicu.

4.Majica korzet

 

 

Veliki hit su i korzeti, točnije majice koje izgledaju kao korzeti. Nose se u bež nijansama, s cvjetićima i različitim drugim motivima. Da bi izgledali što 'normalnije' i 'svakodnevnije', kako bi ovaj komad mogla nositi što više, najbolje je nositi ih na obične traperice. One će malo umanjiti njegovu ekstravagantnost i neće izgledati toliko too much koliko bi izgledala ovakva majica u nekim drugim kombinacijama.

kožni outfit Proljeće je vrijeme za kožne jakne – ove se godine ne nose obične! Hit su ova 4 modela

Moda outfit proljeće inspiracija Traperice proljetni trendovi

Još vijesti