Slika nije pronađena

Proljeće nam je stiglo, a s njime i toplije vrijeme. Zbog toga sve više posežemo za laganijom odjećom, ali se neki ipak ne mogu strpjeti do ljeta kada će nositi sve one ljetne lagane i šarene stvari.

Ljetni komadi se svakako mogu kombinirati s nekim drugim stvarima kako bi dobili topliji outfit, a to je za sve one koji nikako ne mogu dočekati vruće ljetne dane da opet izvade svu ljetnu odjeću. Možda zvuči glupo, ali je zaista moguće spojiti ljetno-zimske komade, a naposljetku ćeš dobiti idealan proljetni outfit koji pogoduje raznolikim temperaturama. Osim toga, prednost ovih outfita je što su i višeslojni pa se vrlo lako prilagodiš vremenskim uvjetima!

1.Majica dugih rukava ispod lagane bluze

 

 

Lagana i polu prozirna bluza je nešto što nosimo svakog ljeta, a ona se može kombinirati i u neke toplije outfite na vrlo jednostavan način. Sve što ti je potrebno je obična majica dugih rukava ili dolčevita dugih rukava koju ćeš staviti ispod bluze. Tako će ti biti toplije, a nosit ćeš ljetni komad usred proljeća!

Slika nije pronađena Prave proljetne torbice okupirale su jedan curama drag dućan – baš ono što se sada nosi

2.Oversized vesta preko majice bez rukava

 

 

Još jedan način kako možeš furati neki ljetni komad, u ovom slučaju majicu bez rukava, je na način da sada napraviš obrnutu situaciju u odnosu na prvi primjer – prvo staviš majicu bez rukava, a zatim preko nje neki oversized vestu. Tako ti sigurno neće biti ni vruće ni hladno, a može izgledati baš top.

3.Sako preko suknje

 

 

Za ovaj outfit trebaš samo duži kroj, preveliki ili oversized sako koji će ti prekriti suknju ili kratke hlače. Ovdje moraš samo pripaziti na to da ti sako bude duži od suknje ili kratkih hlača kako bi djelomično prekrio taj ljetni komad i stvorio ugodniji osjećaj usred proljeća.

4.Visoke čizme do dužine suknje

 

 

Još jedna stvar koju možeš kombinirati je da na neku ljetnu suknju staviš visoke čizme koje će ti doći točno negdje malo ispod dužine suknje koju nosiš. Ova kombinacija vizualno može izgledati predobro, a time ćeš smanjiti golu kožu kako se ne bi smrznula.

5.Džemper kao pokrivalo

 

 

Džemper može poslužiti i kao pokrivalo koje se ne oblači, već se samo stavi na leđa da visi dok ti na sebi imaš neku ljetnu, casual majicu ili top. Ako ti u nekom trenutku i postane hladnije, uvijek ga možeš obući, ali pazi da dobro kombiniraš boje ovih dvaju komada kako bi outfit dobro izgledao dok džemper služi samo kao pokrivalo ili baš kao komad kojeg ćeš obući na sebe.

6.Džemper preko haljinice

 

 

Osim pokrivala, džemper može izgledati fora i u kombinaciji s nekom ljetnom haljinicom. To je samo dokaz kako možeš stvoriti skroz novu kombinaciju iz stvari koje uvijek imaš u ormaru i to sve tako da samo obučeš džemper preko neke ljetne haljinice. Izgledat će fora, a ujedno ti neće biti hladno!

Slika nije pronađena Koji su najnoviji trendovi suknji i haljina ovog proljeća?

Moda proljeće Modne kombinacije outfiti ljetni komadi

Još vijesti