Chunky mokasinke

Kada dođe proljeće, ali još nije baš toplo, ne možemo odmah uskočiti u proljetne cipelice i platnene tenisice. Ipak je još malo prehladno za njih. Ove godine i dalje svi nose glomazne mokasinke, a evo s čim ih furati u proljeće.

Nosile su se na jesen, a nose se i sada. Ove se cipele nikako ne planiraju povući iz mode, barem za sada. Izgledale su dobro na jesenske outfite, a sada izgledaju dobro i na proljetne. Mokasinke su postale cipele iz kojih se modne influencerice ne skidaju, a kada vidiš koliko dobro izgledaju s nekim kombinacijama, razmišljat ćeš o tome da ih kupiš. Pradine su one koje su pokrenule trend, a brzo su i ostali pristupačniji dućani napravili svoje verzije. Razlikuju se u detaljima, a svima je zajedničko da su u crnoj boji i da su u glomaznoj verziji. S čim ih nositi u proljetnom izdanju? Cure ih najviše nose na sljedećih 7 načina.

1.Na bijele čarape s bilo čim

 

 

Crne glomazne mokasinke i bijele čarape izgledaju tako dobro zajedno. Bilo da ih se nosi na traperice do gležnja, na suknju ili na haljinu. Pogotovo ako imaš neke slatke bijele čarape koje će dati još dodatan efetk. Poput primjerice onih na volančić ili s nekim fora detaljem poput cvjetića.

2.Na kratku haljinu

 

 

S obzirom da je još hladno, ali ne toliko kao u zimi, možemo proći s nošenjem zimskih kraćih haljina. Uz oversized jaknu i ove cipele imaš u tren oka kul outfit koji je zapravo vrlo jednostavan, no izgleda odlično.

Proljetni outfit Suknje koje se nose ovog proljeća vs. one koje se više ne nose: Posebno su u trendu 4 modela

3.Na uske hlače

 

 

Nikako ne na tajice u sportskoj varijanti, ali ako nosiš tajice kao ova djevojka na neku širu majicu ili košulju, s mokasinkama to može izgledati itekako dobro. Bilo koje uske hlače će s njima izgledati dobro, čak i skinny trapke.

4.Na dugu suknju

 

 

Možeš spojiti i najveći proljetni trend s mokasinkama i opet imaš totalno fora outfit. Vodi samo računa o tome da ti se sve boje na tebi slažu i izgledat će dobro.

5.Uz preppy outfit

 

 

Bilo kakva preppy odjevna kombinacija kao da je stvorena za nošenje s mokasinkama. Suknjice ili outfiti sa sakoom mogu biti dobra podloga za nositi s ovim cipelama.

6.Na traper

 

 

Traper je ipak nešto što nosimo najčešće, a mokasinke idu dobro i na njega. I na skinny traperice, traperice ravnih nogavica, na duge suknje i na traper outfite od glave do pete.

Proljetni outfit Kako nositi balerinke: Odjevne kombinacije i hlače s kojima ove proljetne cipele super pašu

7.Na proljetne haljine

 

 

Sviđa nam se i kako ih nosi domaća modna influecerica Patricia Baradić. Ona ih je nosila na proljetnu haljinu i opet izgleda tako dobro!

Ove cipele kao da idu na sve i svaku će kombinaciju učiniti instagramskom. Uz to ih se može nositi u različita godišnja doba. Za sada ostaju modni trend, u to nema sumnje.

glomazne mokasinke chunky loafers s čim nositi proljeće Moda outfiti odjevne kombinacije inspiracija u trendu na što idu mokasinke proljetni outfiti

Još vijesti