Odjevna kombinacija

Predložit ćemo ti ideje što nositi sljedeći radni dio tjedna. Sve ove odjevne kombinacije možeš nositi i u školu, i na faks i na posao – ovisno o tome kako tvoj tjedan izgleda. Samo ih prilagodi svom ormaru i odjeći koju imaš u njemu.

Što obući? Pitanje koje puno cura često muči. Nikad ne znamo što obući, a ormari nam pucaju po šavovima od količine odjeće koja se nalazi u njima. Nekada nam samo treba mala pomoć u kombiniranju i stiliziranju odjevnih kombinacija. Ne treba ti milijun hlača i milijun majica, samo trebaš one komade koje imaš u ormaru naučiti gledati i na drugačiji način i pokušati kombinirati nekako kako možda inače ne bi. Da te inspiriramo, donosimo ti ideje za 5 odjevnih kombinacija za svaki dan koje možeš i ti nositi od ponedjeljka do petka. Sigurno neke slične komade imaš u svom ormaru.

Ponedjeljak: Široke hlače i dolčevita

 

 

Traperice, padobran hlače, kargo hlače, kakve god hlače sa širokim nogavicama mogu biti super za zimu jer ispod njih možeš dodati najlonke bez da se kuži. Nosi ih s užom dolčevitom da imaš tu ravnotežu usko-široko.

Zimski outfit Došlo je doba godine za pletene majice: 15 pulovera koje stavljamo na listu želja ove zime

Utorak: Deblje najlonke i tunika/zimska haljina

 

 

Deblje najlonke su obavezne. Bez njih u ovo doba godine ne možeš nositi nikakve haljine niti suknje. Uz njih stavi visoke čizme i tuniku ili haljinu. Ako ti je preširoka haljina i ne sviđa ti se kako ti stoji, stavi u struku tanki jednostavni remenčić.

Srijeda: Kožne hlače i oversized majica

 

 

Kožne hlače kakve god da imaš u ormaru – sada je vrijeme da ih izvučeš. Kožne hlače idu nekako savršenu uz zimu i čizmice. Na njih odjeni udobnu oversized majicu – i bit će ti udobno, a izgledaš ćeš odlično. Bilo kakva majica će izgledati dobro u ovoj kombinaciji.

Četvrtak: Teniska suknja s košuljom i vesticom

 

 

Mini suknja – ili ovakva u teniskom stilu kakvu nosi Mia, ili bilo kakva druga, izgledat će super na mokasinke (ili glomazne gležnjače) u kombinaciji s bijelom košuljom i vesticom preko nje. Tvoja vestica može i ne mora biti na kopčanje, može biti i obična cropana pletena majica.

Zimski outfit Kako nositi suknje kada zahladi, a ne smrznuti se? Imamo 6 ideja kako to izvesti

Petak: Košulja s kargo hlačama i korzetom

 

 

Da odjevna kombinacija ne bi izgledala preobično samo s košuljom, možeš preko nje dodati korzet majicu koju inače nosiš ljeti. Košulju uguraj u hlače ili ostavi da visi ispod korzeta – stani ispred ogledala i vidi kako ti bolje stoji s obzirom na ostatak kombinacije.

Moda što nositi outfit odjevne kombinacije ideje što nositi zimski outfiti svakodnevni inspiracija za svaki dan od ponedjeljka do petka

Još vijesti