Galerija Deichmann čizmice Deichmann čizmice - 2 Deichmann čizmice - 3 +7 Deichmann čizmice - 4

Nekada dućani pogode u sridu, a ovog puta je to uspjelo Deichmannu. Objavili su novu kolekciju čizmica koja je ljubiteljicama mode zapela za oko jer ima posebno puno lijepih bež komada obuće.

Ove jeseni ne nosimo crne čizmice! Zašto bi ih i nosili kada ima ovoliko divnih bež modela! Ionako su svi uvijek tijekom jeseni i zime u crnim i tamnim bojama, netko se mora i istaknuti. Ove godine to možeš biti i ti. Cure su oduševljenje novom kolekcijom koja je stigla u Deichmann! Zašto? Bit će ti jasno kada baciš oko.

Zimske čizme Čizme koje postaju prošlost: 4 modela koja se više neće nositi ove godine

U novoj kolekciji za jesen/zimu imaju hrpu novih čizmica i to u bež nijansama. Iz nekog razloga u toj boji izgledaju puno bolje i ljepše nego crne. Jedna je cura objavila video iz shoppinga i on je otišao viralno. Na prvu vjerojatno ne bi niti pomislila da se radi o Deichmannu.

 

@shkbeauty new deichmann boots ☁️🏹🤎#viral #foryou #fürdich #xyzbca #fy #fyp #fuerdich #foryoupage #fypシ #outfit #boots #beigeaesthetic ♬ original sound - EX7STENCE™

 

Ove se godine nose čizmice i gležnjače s platformama i debljim đonom, a čak i one koje imaju petu, imaju blok petu koja je čvrsta i udobnija za hodati. Od onih na vezanje do onih koje se samo navuku na nogu, od više girly do više alternativnih modela, pa su tu i niske, visoke, do koljena, sve! Većinom se radi o cipelama njihovih marki Catwalk i Graceland. Ako bež ipak nije tvoj đir, dobra je vijesti i da dobar dio ovih modela možeš pronaći u crnoj boji. No, bež su te koje su osvojile simpatije. Sve bež modele koji su dostupni kod nas možeš pogledati u galeriji iznad.

Čizmice Kakva će se obuća nositi ove jeseni: S dolaskom hladnijeg vremena ovih 5 stvari postaju trend

obuća Moda čizme Gležnjače bež modeli u trendu Deichmann jesenska obuća zimska obuća

Još vijesti