Jesenski outfiti

Iako za neke Uggsice nisu nikada niti izašle iz mode i nosili su ih sve ove godine, ipak nisu bile toliko u trendu koliko su opet ove godine. Vratile su se, ima i nekih novih modela, ali se nose i oni klasični. Evo s čim ih možeš kombinirati da izgledaju što bolje.

Možda ti ne izgledaju lijepo, ali ono što im je veliki plus je da su udobne i tople. Za razliku od drugih jesenskih čizmica i gležnjača koje bi te mogle nažuljati, s Uggsicama znaš da se to neće dogoditi. Posebne su i drugačije, zbog čega ih ili voliš ili ne želiš niti blizu svojih nogu. Imaju svojih prednosti i mana, a jedna prednost je i da idu uz hrpu različitih odjevnih kombinacija. Izgledat će dobro i na trenirku i na traperice, a i na suknju. Ne vjeruješ? Pogledaj 6 outfita u kojima će Uggsice ići savršeno, kao da su stvorene da ih se nosi na ove načine.

1.Široke traperice što duljih nogavica

 

 

Prije su ih svi nosili na skinny traperice, ali kako se taj model nosi sve manje u posljednje vrijeme, a zamijenile su ga trapke širokih nogavica, sada cure Uggsice nose i s njima i izgleda još i bolje. Možeš čak i u cijelu priču ubaciti i sako i izgledat će i dalje dobro.

2.Minica

 

 

Kada nosiš minicu u casual outfitu, tu mogu poslužiti i Uggsice kao obuća. Ako se ne planiraš srediti previše, možeš nositi minicu i s oversized džemperom, uz što će onda savršeno ići uggsice. Ravna minica bez nabora ili volana može super ići na ove čizme.

Jesenski outfiti Odjevne kombinacije koje su trenutno jako kul: 7 jesenskih outfita koji u sebi imaju najveće trendove

3.Oversized pulover

 

 

Ili tunika! I jedna i druga opcija su vrlo slične i mogu se bez problema nositi na Uggsice. Bilo da staviš ispod košulju ili ne, imaš super outfit. Kako bi ti Uggsice išle što bolje na odjevnu kombinaciju, biraj odjeću koja je sličnih nijansa kao i tvoje Uggsice – ne mora biti ista nijansa, ali u toj boji.

4.Trenirka

 

 

Ovo je vjerojatno najpopularnija i najsigurnija kombinacija. S njom znaš da će Uggsice izgledati dobro i da ne možeš promašiti i izgledati smiješno. Uz bilo kakvu trenirku će biti pun pogodak.

5.Fensi hlače

 

 

Znamo da ovo zvuči kao nespojiva kombinacija, li kada vidimo cijeli izgled i ne izgleda tako loše. Vjerojatno i tu pomaže činjenica da su outfit i Uggsice sličnih boja.

6.Tajice i čarape preko njih

 

 

Nema veze ako ti se vide čarapa kada nosiš Uggs čizme. Ove se godine nose niži modeli pa je očekivano da će ti se vidjeti i čarape, a kako nam se čini, većina ih kombinira s onima u bijeloj boji. Jednako kao i na trenirku, Uggsice će ići super i na tajice.

Dua Lipa i Uggsice Novi model Uggsica koji se izdvaja zbog neobičnog detalja – Dua Lipa ih je već isfurala

uggsice uggs čizme outfiti kako ih nositi Moda inspiracija jesen jesenski outfiti

Još vijesti