Galerija Svečane haljine Trendyol haljina Mascara haljina +13 Selected Femme haljina

Možda nije najpametnije na svijetu kupovati maturalnu haljinu preko interneta, ali ako ju naručiš na vrijeme, još stigneš i vratiti i pronaći novu ukoliko ti se ne sviđa. Zalando je jedan od najpoznatijih web shopova kod nas, a evo kakve svečane haljine nudi.

Zalando je raj za svaku ljubiteljicu shoppinga. Na jednom mjestu ima toliko toga! Iiii imaju i neke brendove koje možda nećeš tako lako pronaći u Hrvatskoj uživo, a možeš ovdje uhvatiti i neki komad iz primjerice Manga ili Stradivariusa koji je na njihovim web shopovima i u njihovim dućanima rasprodan. Čini nam se da bi na Zalandu mogli skrolati satima i satima.

Lidijak makeup Kako se sama korak po korak možeš našminkati za maturalnu večer

Pogubimo se u toj količini odjeće i opcija. Osim što ima barem tisuću opcija haljina, ima i različite brendove, od onih dizajnerskih malo skupljih pa do cijenom pristupačnijim. U svakom slučaju, tu možeš pronaći jedinstvenu haljinu kakvu vjerojatno neće imati niti jedna druga cura na tvojoj proslavi maturalne večeri.

 

 

Imaju opcija koje su totalno bajkovite i haljine u kojima ćeš se osjećati kao princeza, ali ima i jednostavnijih, za cure koje možda žele svoju maturalnu haljinu nositi i nakon ove večeri i iskoristiti ju što je više moguće.

 

 

I jedna i druga opcija su u redu, a kakvu ćeš haljinu ti odabrati, ovisi o tvom stilu i tvojim željama. Kakve sve lijepe i posebne opcije postoje na Zalandu? Donosimo ti pregled 15 haljina koje bi ti se mogle svidjeti i brendova kojih nema na drugim mjestima u Hrvatskoj. Pogledaj ih sve u galeriji iznad.

Neočekivano mjesto za kupiti maturalnu haljinu: 15 svečanih haljina iz Pull & Bear dućana Pull & Bear haljine Pull & Bear haljina - 1 Pull & Bear haljina - 2 +13 Pull & Bear haljina - 3

Maturalna večer maturalna haljina Svečana haljina Zalando ponuda potraga za maturalnom haljinom gdje kupiti maturalnu haljinu ponuda svečanih haljina

Još vijesti