Galerija Pull & Bear haljine Pull & Bear haljina - 1 Pull & Bear haljina - 2 +13 Pull & Bear haljina - 3

Kada tražiš svečanu obleku, najbolje je za nju ne davati previše novaca, pogotovo ako takve stvari i inače ne nosiš. Šanse su prilično dobre da ćeš tu haljinu obući samo jednom i onda će ti godinama stajati u ormaru.

U potrazi za maturalnom haljinom, ili haljinom za bilo koje drugo svečano događanje koje imaš u narednim mjesecima, ovaj te tjedan odvodimo u Pull & Bear. Dućan u koji nam ne bi nikada palo na pamet ići pogledati za svečanu odjeću, ali itekako opcija imaju. Od kraćih haljina do onih dužih pa i odijela, u Pull & Bearu ne manjka svečanih opcija, samo mu treba dati priliku. Nećeš tu pronaći haljine pune volana, šljokica i drugih sličnih detalja, ali ćeš pronaći jednostavnije, elegantne, a opet svečane haljine. Minimalisti bi ovdje mogli pronaći itekako puno opcija.

 

 

Fora je i što imaju haljine u različitim bojama, od bijele i crne do jarko zelene ili ljubičaste, dok je u drugim dućanima fokus na svijetle tonove. Nemoj otpisati neku opciju dok joj ne daš priliku. Pull & Bear bi te mogao iznenaditi po pitanju svečane odjeće. Čak su na svojoj web stranici dodali posebnu kategoriju za svečana događanja da olakšaju potragu.

 

 

Kakve sve svečane opcije oni nude za ovu sezonu maturalnih, pogledaj u galeriji iznad. Izdvajamo ti 15 svečanih outfita za različite ukuse.

Mohito ima divnu kolekciju svečane odjeće koju možeš nositi i na maturalnu – top 15 komada Svečana odjeća iz Mohita - 4 Svečana odjeća iz Mohita - 3 Svečana odjeća iz Mohita - 5 +13 Svečana odjeća iz Mohita - 7

pull bear maturalna haljina gdje kupiti maturalnu haljinu jeftina maturalna haljina Svečana haljina svečana odjeća ponuda

Još vijesti