Lidijak makeup

Maturalna večer je sama po sebi skupa. Osim što treba platiti prostor, treba platiti i haljinu, cipele…ima dosta troškova, a profesionalno šminkanje ne treba biti jedno od njih. Vizažistica Lidija je pokazala kako se možeš i sama našminkati za ovaj poseban dan.

Želiš na maturalnoj večeri izgledati što je bolje moguće i misliš si da je zato bolja ideja prepustiti se u ruke profesionalcu po pitanju šminke i frizure, ali za tim stvarno nema potrebe. Oboje možeš napraviti sama i uštedjeti novac! Nekada je čak i bolje sam si raditi frizuru i šminku jer sama najbolje znaš što ti stoji, a što ne i možeš napraviti sve po svom ukusu. Savjetujemo ti da napraviš probno šminkanje prije glavne večeri da vidiš kako će sve izgledati.

 

 

Nije toliko teško niti nemoguće našminkati se sama za maturalnu večer – i uz to još i izgledati dobro. Koji god da je razlog zbog kojeg razmišljaš o tome da se urediš sama doma, bilo da je financijski ili neki drugi, nema u tome ništa loše. Budi sama svoj majstor! Ili u ovom slučaju, vizažist. Lidija je prava vizažistica i njezinim savjetima možeš vjerovati. Snimila je korak po korak u 4 dijela kako se našminkati za maturalnu večer.

 

@lidijak_makeup Prvi, najvažniji korak - priprema kože! Inače džabe svi fiksatori, šminka neće stajati! #sminkazamaturu ♬ Drift - Breskvica & Teodora

 

Snimila je osnovni look koji ne izgleda previše komplicirano i koji će dobro izgledati uz različite odjevne kombinacije. Pokazivala je koje proizvode koristi i objašnjavala svaki korak. Naravno, ako ti nemaš proizvode koje ima ona, koristi one koje imaš.

 

@lidijak_makeup Drugi deo, TEN! Veruj mi, jako je važno da ten bude lep i čist, najviše će se i videti na slikama! Ako nisi sigurna u nanošenje senki, uradi prvo oči da možeš da počistiš višak, pa onda uradi ten 🥰 #sminkazamaturu ♬ original sound - Lidija 💄

 

 

@lidijak_makeup Verovatno deo koji vas najviše zanima - oči #sminkazamaturu ♬ original sound - Lidija 💄

 

Svakako uključi zvuk i nemoj samo gledati što radi, već i slušaj. Vidjet ćeš da nije teško i da će ti ispasti čak i iz prve prilično dobro, ako ne i odlično. Svaki se video odnosi na jedan dio lica, od pripreme, preko tena do oči i usana. Ako ti treba pomoć sa samo nekim od tih dijelova, pogledaj video koji objašnjava baš njega. Ne može jednostavnije!

 

@lidijak_makeup Završavamo look! Nadam se da ti je bilo korisno 🫶🏻 #sminkazamaturu ♬ Drift - Breskvica & Teodora

 

Ukoliko želiš, ti možeš ubaciti i druge boje sjenila ili ruža, pogotovo ako ti šminkanje ide od ruke. Njezini ti savjeti mogu pomoći da šminka izgleda odlično što dulje, tijekom cijele večeri.

Pull & Bear haljine Neočekivano mjesto za kupiti maturalnu haljinu: 15 svečanih haljina iz Pull & Bear dućana

Šminka Charlotte Tilbury Vlasnica popularnog brenda šminke daje savjete: Kako se dobro našminkati po Charlotte Tilbury

Maturalna večer šminka sama se našminkati za svečanu prigodu tutorial Korak po korak univerzalna šminka izgleda dobro uz sve makeup

Još vijesti