Odjevne kombinacije sa skinny trapericama

Skinny traperice su izašle iz mode i ne vraćaju se ni ove jeseni. No, to te ne bi trebalo spriječiti u nošenju takvih hlača ako se u njima osjećaš dobro. Samo ih nosi na malo drugačiji način nego prije kako bi izgledala moderno i stajliš.

Nemoj toliko slijepo pratiti modne trendove da zbog njih prestaneš nositi neki komad odjeće koji voliš i koji ti dobro stoji. U ovom su slučaju to skinny traperice. Da, već se neko vrijeme ne nose i zamijenile su ih traperice i hlače sa širokim nogavicama. Neki su oduševljeni, neki nisu. Ukoliko ti nisi i ne voliš takve hlače, ne moraš ih niti nositi! Ostani u svojim skinny trapericama, samo način na koji ćeš ih kombinirati u outfitima mrvicu promijeni. Ovo su detalji koje trebaš imati na umu kada ih nosiš i onda si bez brige, neće ti outfit izgledati staromodno niti bezveze. Dapače, ove kombinacije su baš dobre.

Jesenski outfit Glavne čizme ove jeseni: Jedan je model službeno već sada proglašen najpopularnijim

1.S visokim čizmama do koljena u „old money“ stilu
Jedan način kako da skinny trapke izgledaju dobro i 2023. godine je da ih kombiniraš u nekom popularnom stilu kao što je primjerice „old money“ u koji se savršeno uklapaju. Visoke kožne čizme, neutralni tonovi, tanki remen – izgledat će super uz uske hlače!

 

@tinasomnia How to wear skinny jeans with boots this fall part 2👖🍂 #howtolookputtogether #elevatedlook #elevatedbasics #elevatedfallfashion #fallstyleinspo #elegantfalloutfit #elegantoutfitsideas #easyfalloutfits #easyfallfashion #jeanswithboots #jeansforfall ♬ Cool modern chill out, 10 minutes(1001927) - 8.864

 

2.Cijeli crni uski outfit s glomaznom obućom
Možeš napraviti i jedan ovakav outfit. Kada nosiš skinny traperice, neka cijeli look bude uski. Uska majica, uske hlače i onda na nogama glomazna obuća da da ravnoteže cijelom izgledu. Pogotovo izgleda dobro kada je sve u crnoj boji.

 

@lisa.lingr Skinny jeans outfit 🍂🖤🐻 #skinnyjeans #skinnyjeansoutfit #fallfashion #outfitinspo ♬ greedy tate mcrae unreleased - babytatie1

 

3.S balerinkama
Dok još nije jako hladno, možeš skinny traperice nositi i s balerinkama. U ovom je slučaju idealno da ti hlače budu kraće rezane, do gležnja. Tako će cijela kombinacija izgledati modernije.

Jesenska moda U potrazi za jesenskim haljinama: 15 toplih i slatkih haljina za svaki dan

4.S visokim tenisicama
Možeš ih nositi i s visokim starkama – to je još jedna kombinacija koja će izgledati moderno. Općenito će skinny traperice izgledati dobro s bilo kojom visokom obućom. Pogotovo u 2023. godini.

 

@stylingwithkenzie #greenscreen how to style skinny jeans for fall 2023 🍁👖👢 #fashion #fallfashion #style #styletip #fallfashions #fallfashion2023 #fallstyle2023 #howtostyle #fashiontiktok #womensfashion ♬ original sound - stylingwithkenzie

 

5.Cijeli outfit u jednoj boji
Možeš otići i u ovom smjeru. Odaberi boju i od glave do pete budi u toj boji i njenim nijansama. Od majice, preko hlača do tenisica! Primjerice, trenutno se nose bež nijanse pa možeš vidjeti imaš li komade za realizirati tako nešto.

6.Obavezno obuća koja neće otkrivati ni djelić kože
Kakvu god obuću nosila sa skinny trapericama, bitno je da kombinacija obuće i traperica u potpunosti prekrije golu kožu na nogama. Ne želiš da se nazire koža oko gležnjeva jer će outfit onda izgledati staromodno. Biraj traperice duljih nogavica i tenisice ili čizme koje će prekriti rub hlača.

skinny traperice jesen Moda kako nositi skinny traperice uske hlače da izgleda moderno u 2023. godini savjeti za skinny traperice

Još vijesti