Jesenski outfit

I dok su za starije generacije u trendu neki komadi ove jeseni, ovo su oni koji su u trendu za mlađe generacije. I TikTok je potvrdio da su to komadi i outfiti kakve ćemo viđati sve češće.

Za mlade će ovo biti neki od najvećih jesenski trendovi koje će nositi u narednim mjesecima! Generacija Z neće nositi sve iste trendove kakve nose i stariji. Da, neki će se preklapati, ali postoje krpice i outfiti koje ćemo u sljedećim mjesecima viđati pogotovo na mladima. Najutjecajnija društvena mreža danas, TikTok, potvrdila je da je to to. Kada neki komad tamo postane viralan, to je znak. U modu će se tako vratiti neka odjeća koja se nosila prije, ali i neki totalno novi načini nošenja i kombiniranja jesenskih komada. Izdvajamo ti 10 velikih jesenskih trendova za koje moraš znati ove godine.

1.Zimski puloveri s natpisima raznih lokacija
Tople zimske majice s natpisima bilo kakvih lokacija su hit. Bilo da je natpis države, grada, nacionalnog parka, sve prolazi. Po dućanima također možeš vidjeti hrpu izbora ovakvih majica.

 

 

2.Kožne jakne koje izgledaju iznošeno
Nose se kožne jakne i ove sezone, ali mlađe će generacije više nositi one koje izgledaju iznošeno, oversized…kao i bomber jakne u kožnom izdanju.

3.Kratke pletene haljine
Kada dođe hladnije doba godine počnu se nositi i pletene haljine, a ove sezone se nose kraći modeli. Uz čizme do koljena i malo deblje najlonke, neće ti biti hladno u ovakvim haljinama, a izgledat ćeš stajliš.

Haljina iz H&M-a Haljina iz H&M-a koja je zaludila svijet: Kažu da svima stoji super i izgleda preudobno

4.Majice s golim ramenima
Majice koje su spuštene na ramenima su još jedan komad koji se sve više pojavljuje u odjevnim kombinacijama. Nisu se toliko nosile prijašnjih godina, ali sada se vraćaju. Možda nisu komad koji je najpraktičniji kada zahladi, ali za jesen idealne.

 

 

5.Smeđe od glave do pete
Smeđa je boja jeseni i polako će početi prevladavati. Odjevne kombinacije koje su od glave do pete u smeđoj nijansi izgledaju uvijek dobro, a posebno će biti moderno ako nosiš istu nijansu kroz cijeli outfit.

6.Jedna crvena stvar u outfitu
Crvena je najavljena kao hit boja ove jeseni, a cure na TikToku ju nose u obliku jednog detalja u outfitu. Torbica, cipele, šal…treba samo odabrati jedan detalj koji će biti crveni, a može biti doslovno bilo koji.

7.Niske uggsice
Uggsice se vraćaju i ove godine, ali u trendu ostaju one skroz niske. Udobne su, tople, pufaste i izgledaju odlično na hlače širokih nogavica, koje su također veliki jesenski trend. Dupe Uggsica se sve više mogu pronaći po različitim dućanima!

 

 

8.Hlače sa što širim nogavicama
Kao što smo i spomenuli, hlače sa širokim nogavicama su obavezne ove jeseni. Hoće li to biti traperice, kargo hlače ili oni modeli koji izgledaju kao poslovni, sasvim je svejedno. Skinny trapke su opet izvisile.

Ružičasta odjevna kombinacija Stilisti otkrivaju 12 stvari koje trebamo izbaciti iz ormara ove jeseni – više se ne nose

9.Puloveri bez rukava
Puloveri bez rukava su također tu i ove jeseni. Nosili su se i prijašnjih godina, a dosta ih cura nastavlja nositi.

10.Duge suknje
Iako se nose kratke pletene haljine, kada su u pitanju suknje, tu su trend duži modeli. Traper suknje i pletene suknje, obje su dobar izbor za jesen.

Moda jesenska moda jesenski outfiti jesenski trendovi u trendu ove jeseni tiktok mladi što se nosi

Još vijesti