Zimski outfit

Hrpa cura tijekom zime i dalje nosi suknje i to one kratke! Nema razloga za izbjegavati ih i u hladnijim mjesecima kada se s njima mogu složiti neke tako dobre odjevne kombinacije. Evo dokaza!

Nositi minice zimi nije ništa novo niti ludo. Pogotovo posljednjih godina otkad su se pojavile najlonke s plišom s unutarnje strane u kojima teško da će ti biti hladno. Nema razloga za izbjegavati suknje zimi. Većinom će se nositi minice, u različitim modelima i u najrazličitijim kombinacijama. S outfitom koji čine minica, topli pulover i visoke čizme ne možeš pogriješiti, a sada ćemo ti dati još nekoliko ideja kako ga učiniti posebnijim i drugačijim. Minicu možeš nositi na 100 načina, a sada ti izdvajamo njih 6 koja obožavaju cure na Instagramu ove godine.

1.Mekane i pletene minice

 

 

Minice koje su tople ili koje su od pletiva su idealan zimski izbor. Udobnije su nego bilo koje druge minice i mogu izgledati posebno lijepo kada dolaze u kompletu. S obzirom da su od vune ili pletiva, izgledaju dobro i na sve tople majice koje imamo u ormaru.

2.Sa crvenim najlonkama koje su hit sezone

 

 

Crvena je boja hit sezone, pogotovo kada je dio outfita kao neki detalj poput primjerice najlonki. Posebno dobro izgleda kada si cijela u crnom.

Zimski outfit Kako nositi suknje kada zahladi, a ne smrznuti se? Imamo 6 ideja kako to izvesti

3.Visoke čizme i dugački kaput za što više topline i elegantni izgled

 

 

Bit će ti toplije jer će ti noge većinom biti prekrivene, a ti ćeš izgledati sređeno i čak elegantno.

4.Definicija cozy outfita

 

 

Nositi minice s Uggsicama i čarapama koje su navučene što više je postao trend. U jesen su se suknje nosile u sličnoj kombinaciji s mokasinkama, a sada su njih u zimskim mjesecima zamijenile niske Uggsice.

5.Slojevi za kul preppy izgled

 

 

Suknjice s naborima su idealne za ovakav slojeviti izgled. Preppy izgled podsjeća na seriju „Gossip Girl“ i mnoge ga cure i dan danas rekreiraju na svoj način.

6.Kožna minica

 

 

Jedan tip minice koji se posebno nosi zimi su kožne minice. Kao i svake zime, vratile su se i ove godine u raznim izdanjima.

Hit jakne ove zime su krznene jakne i bunde: Pregledali smo dućane i izdvajamo ti 15 najljepših Zimska jakna Krznena jakna iz New Yorkera Krznena jakna iz New Yorkera +12 Krznena jakna iz Bershke

Moda outfit odjevne kombinacije za zimu za hladnije dane s minicom ideje kako nositi minicu zimski outfiti suknja zimi modna inspiracija

Još vijesti