Zimski outfit

U zimi smo doslovno zabundani od glave do pete kada negdje idemo. I kako onda izgledati stajliš i sređeno? Postoje načini. Najlakše ćeš to izvesti na jedan od ovih šest načina.

Zimi nam se nekada čini kao da nema smisla slagati neki poseban outfit kada ćemo ionako većinu vremena provesti u jakni i zabundani od glave do pete. Tu je naravno i pitanje topline. Nije najpametnije smrzavati se samo zato da bi izgledala dobro. I ni ne moraš! Postoje načini kako izgledati stajliš tijekom zime kada imaš ogromnu jaknu, šal, kapu i ostatak zimske opreme. Neće se toliko tada vidjeti nakit, ali će se vidjeti neke druge stvari s kojima možeš uljepšati odjevnu kombinaciju i istaknuti se. Kako stilizirati outfit u kojem ćeš biti vani? Evo nekoliko ideja.

Zimski outfit Kako nositi suknje u zimi: Inspiriraj se s ovih 6 popularnih odjevnih kombinacija s Instagrama

1.Šal, kapa i rukavice
Ovo su glavni modni dodaci u zimskim danima i iskoristi njih da pokažeš svoj stil i svoju osobnost. Postoji toooliko različitih opcija kada su u pitanju šalovi, kape i rukavice. Pronađi one koji će ići i uz tvoj stil kakav inače nosiš.

 

 

2.Nauči vezati šal na različite načine
Umjesto da šal samo prebaciš, pronađi na društvenim mrežama, pogotovo TikToku, različite načine kako ga zavezati i tako dodaj nešto novo i malo drugačije na odjevne kombinacije. Možeš napraviti dupli čvor ili da jedna strana šala visi preko leđa.

3.Grijači za uši ili traka
Da bi izgledala više stajliš, možeš umjesto obične kape nositi i grijače za uši ili vunenu traku. Grijat će ti uši i izgledati lijepo.

 

 

4.Pametno biraj jaknu
Kada biraš jaknu za zimu, razmišljaj o tome da je ona u ovim mjesecima glavni dio outfita. Prvo i najbitnije je da gledaš da bude dovoljno topla, ali nemoj ni izgled u potpunosti zanemariti. Razmisli koja jakna najbolje predstavlja tvoj stil. Možda je to sportska jakna, elegantni dugački kaput ili čupava bunda.

Hit jakne ove zime su krznene jakne i bunde: Pregledali smo dućane i izdvajamo ti 15 najljepših Zimska jakna Krznena jakna iz New Yorkera Krznena jakna iz New Yorkera +12 Krznena jakna iz Bershke

5.Kaputi s remenom će ti naglasiti siluetu
Da bi izgledala zimi više stajliš, biraj kapute. Oni su onaj tip jakne koji će ti pomoći da izgledaš sređenije. Pogotovo kaputi koji imaju i remen ili traku koje možeš zategnuti i tako naglasiti siluetu.

 

 

6.Pažnju posveti torbici
Jedan od dijelova outfita koji se vidi je torbica pa u zimskim mjesecima pažnju posveti njoj. Odabirom torbice možeš svoj izgled učiniti više ekstra.

7.Sunčane naočale
Iako je hladno i dalje imamo dana kada sije sunce, a u takvim danima, još jedan dodatak koji će ti pomoći izgledati više cool su sunčane naočale. Nemoj ih zaboraviti nositi samo zato jer nije ljeto.

zimska moda izgledati sređeno po zimi izgledati stajliš zimski modni dodaci podignuti outfit pomoći da izgledaš bolje

Još vijesti