Šiške za dužu kosu

Duga kosa nekada zna biti pomalo dosadna. Ako je ideš uvijat, onda ćeš izgubiti brdo vremena baš zato jer je duga. Zato radije odaberi neke od ovih šiški jer će izgledati kao da uvijek imaš neku frizuru.

Ako želiš napraviti promjenu i dati osvježenje svojoj dugoj kosi, onda trebaš napraviti novu frizuru i obavezno dodati šiške! Ako si ih već imala, onda znaš kako dobro mogu izgledati, a ako nisi, onda se definitivno trebaš odvažiti i odrezati ih! Nemoj slušati druge oko sebe koji ti govore da je njih teško održavati – nekada je, ali ćeš barem stalno imati neku frizuru, a tvoja duga kosa neće uvijek izgledati dosadno.

1.Zalizane u stranu

 

 

Na dugu kosu koja je svezana u visoku ili nisku punđu odlično odgovaraju baš ove šipke! Zalizane su u stranu, što znači da njihova dužina mora biti otprilike do iznad brade kako bi se one mogle zalizati. Ova frizura je idealna za neke svečanije prigode jer definitivno nije za svaki dan.

2.Šiške preko očiju

 

 

Ako imaš jako ravnu i dugu kosu, šiške koje idu preko očiju će ti dobro stajati. No, bitno je da su ove šiške rjeđe kako bi ipak uspjela nešto vidjeti, s obzirom na to da ti idu preko očiju. Možda će ti malo smetati, ali izgledaju predobro pa vrijedi malo trpjeti.

3.Duže s razdjeljkom u stranu

 

 

Pod dužim šiškama se misli na one koje su odrezane do otprilike sredine obraza. One mogu izgledati predobro na dugoj i bujnoj kosi ako se razdjeljak postavi u stranu – tako će ti kosa dobiti na volumenu, a šiške ti neće puno smetati.

Slavne osobe s ekstenzijama Slavne osobe koje nose ekstenzije i ne srame se to priznati – neke ih skoro ni ne skidaju s glave

4.Zavjesa šiške

 

 

Curtain bangs su popularne i dalje, a s njima ne možeš pogriješiti, koja god dužina kose da je u pitanju. Izgledaju lijepo i kada su ravne, i isfenirane ili kad se lagano uviju figarom ili peglom. Neodoljiva kombinacija!

5.Dužina do obrva

 

 

Šiške čija je dužina do obrva su one najobičnije za koje znamo svi. No, upravo zbog toga, nekada dosadnu dugu kosu, pogotovo ako je ravna, možeš učiniti boljom jer će ti zbog tih šiški izgledati kao da stalno imaš neku frizuru, a zapravo ju nemaš.

Promjena izgleda šišanjem Dvije frizure i dvije različite osobe – ovaj dečko je dokazao kako frizura utječe na cjelokupni izgled

Kosa Frizura šiške duga kosa šiške za dugu kosu Moda

Još vijesti