Slavne osobe s ekstenzijama

Svi znaju da većina poznatih i slavnih osoba imaju ili perike ili nose razne umetke kose. Rijetko tko baš fura svoju prirodnu s obzirom na to da većinom biraju razne ekstenzije.

Ove popularne pjevačice, glumice i influencerice ne kriju činjenicu da koriste ekstenzije za kosu. Neke ih doslovno ni ne skidaju s glave, dok ih druge stavljaju manje i rjeđe, ali svejedno se toga ne srame. U svijetu glamura teško je imati apsolutno sve savršeno kako svi očekuju, zato nas ni ne čudi što većina njih koristi ekstenzije. Osim toga, na taj način mogu i često mijenjati frizure, ovisno o prigodi na koju moraju ići!

1.Hailey Bieber

 

 

Hailey Bieber ima lijepu prirodnu kosu, ali često posegne za ekstenzijama kada je u pitanju pojavljivanje na crvenom tepihu. Iako ih nema uvijek, bira ih u onim situacijama kada želi nešto drugačiju frizuru koju ne može postići sa svojom kosom.

2.Bella Hadid

 

 

Bella se voli igrati sa svojom kosom, a to dokazuju i ekstenzije jer često koristi one različitih duljina. Čak i kada poželi kraću frizuru često odabere ekstenzije jer joj kosa s njima izgleda gušće od njezine prave.

3.Jennifer Lopez

 

 

Jennifer Lopez ne skriva da često nosi ekstenzije, ali njezini frizeri to stvarno dobro upakiraju. Uvijek odabire neke neutralne tonove i boje pa se ni ne primijeti da nosi ekstenzije. Njih često kombinira pogotovo kada ima valovitu kosu, a to je skoro na svakom crvenom tepihu!

Camila Cabello s novim dečkom Camila Cabello ima novog dečka – uhvaćeni u pusicama i držanju za ruke [FOTO]

4.Selena Gomez

 

 

Selena Gomez voli ekstenzije i povremeno ih nosi. Nikada ih ne stavlja kada je u kućnom izdanju jer tada ima samo svoju, ali kada je u pitanju pojavljivanje na nekom događaju, često ih kombinira. Jednom je izjavila da joj je to prije bila češća praksa kada je imala i prirodnu dužu kosu, ali da svejedno voli kada su u pitanju valovi jer joj tada bolje izgledaju.

5.Kylie Jenner

 

 

Kylie je ekstenzije počela nositi još u tinejdžerskim danima, ali to nikada nije ni skrivala. Prije je te ekstenzije kombinirala u raznim bojama tako da smo ju imali prilike vidjeti i sa svijetloplavima! No, danas više kombinira dužinu, a ne boju ekstenzija kao prije.

6.Millie Bobby Brown

 

 

Millie Bobby Brown je godinama nosila kratku, pixie frizuru, koja joj je ujedno bila potrebna i za snimanje serije 'Stranger Things'. No, sve je iznenadila kada se je pojavila s dugim ekstenzijama i mnogi su je pohvalili da joj duga kosa zaista dobro stoji! Svi su odmah znali da su u pitanju ekstenzije jer je do tada imala kratku kosu.

Bizarni beauty trikovi Bizarni trikovi za ljepotu koje koriste poznate zvijezde – kod nekih su u pitanju i ptičji izmeti

7.Ariana Grande

 

 

Ova poznata pjevačica već godinama nosi ekstenzije za kosu. Jednom prilikom je izjavila kako je njezina kosa potpuno uništena od bojanja u crveno, a to se je bojala zbog uloge u jednoj od Disneyjevih serija gdje joj je ta boja bila potrebna. Zato njoj ekstenzije nisu strane, a najpopularnije su one u visokom repu po kojem je poznata, ali isto tako ne skriva da ih nosi.

8.Kim Kardashian

 

 

Kim često mijenja dužinu kosu, a osim dužine, često i mijenja boju kose iz tamnosmeđe u plavu. Iako je duga tamnosmeđa kosa njezin zaštitni znak, imala je i kratak bob pa je povremeno kombinirala duge ekstenzije kako bi vratila svoju dugu kosu. No, često kombinira s dužinom tako da ih često i nosi.

Slavne osobe preko noći Slavne osobe koje su postale popularne preko noći – 10 njih koji su se proslavili u trenu

ekstenzije Kosa Frizure Slavne osobe celebrity

Još vijesti