Frizure

Želiš frizuru koja je posebna i kakvu sigurno neće imati nitko drugi? Na pravom si mjestu jer imamo tri frizure koje zadovoljavaju baš te kriterije. Drugačije su, ali opet lijepe. Neće biti svaka za svakoga, ali neka od ove tri bi baš tebe mogla osvojiti.

Kada radimo frizuru, nekako uvijek odaberemo neku koju smo nosili već 100 puta i igramo na sigurno. Što je šteta! Ima toliko kul frizura koje izgledaju odlično, a koje niti ne isprobamo. Vrijeme je da se to promijeni! Na TikToku možeš pronaći inspiraciju za sve pa i za frizure. Ima 1000 ideja kako nositi kosu ovisno o tome koliko ti je i dugačka. Mi ti sada donosimo tri frizure koje posebno zapinju za oko jer su čudne, ali nosive i zapravo totalno kul. Mogu ti biti za izlazak ili rođendan! Počinjemo s jednom koja je zapravo najmanje čudna od ove tri, ali je svejedno nešto malo drugačije od frizura kakve većina inače nosi.

1.Punđice s nakitom

 

@annexhair ✨Day 3 of 30 days without heat✨ Inspo: @POPPY ♏️✨️ IG:anne_xhair🤍 #haartutorial #frisurentutorial #hairinspo #hairtiktok #hairhack #heatlesshairstyles #festivalhair #spacebuns #fyp #fürdich ♬ original sound - 𝕊𝕡𝕖𝕕 𝕦𝕡 𝕊𝕠𝕟𝕘𝕤

 

Dvije punđice su fora frizura za ljeto, a ova je još malo više ekstra. Možda je too much za svaki dan, ali za neke proslave i posebna događanja. Anne je pokazala kako napraviti svemirske punđice, ali s ukrasom, u ovom slučaju s trakicama koje izgledaju kao nakit. Kada se sve omota i složi, krajnji je rezultat baš efektan. Takve se ukrasne trakice mogu pronaći posvuda i ima ih različitih verzija.

Amelie Stanescu Umjesto da opere kosu, sakrila je koliko je masna s bizarnom frizurom - super ideja ili užas?

2.Tetovaža na kosi

 

@_anastasi_merci_ Перевожу татушки на волосы… Это полная МАКЕБА 😂 #макеба #татунаволосы #варианттату ♬ Makeba

 

Ne znamo kako joj je ovo palo na pamet, ali drago nam je da je ideju podijelila s ostatkom svijeta. Jedna je TikTokerica napravila frizuru na totalno neobičan način. Na ispeglanu, totalno ravnu, kosu je stavila naljepnicu tetovažu. Umjesto na kožu, stavila ju je na kosu i dobila najneobičniju frizuru. Luda ideja s fora rezultatom. Nažalost, ovo će biti frizura samo za cure s plavom i svjetlom kosom jer se inače tetovaža ne bi vidjela tako dobro.

3.Perje na razdjeljak

 

@sophiehannah I had to try it! @Katie Farhood #hairfeathers #featherhair #festivalhair #hairhack ♬ Cute

 

Ovo je možda i najčudnija frizura od svih. Netko je snimio video kako stavlja pero na kosu i zapravo ga sjedini s kosom da izgleda kao da na korijenu ima drugu boju kose. Znamo da zvuči ludo, ali pogledaj rezultat! Wow! Ova je cura to isprobala i ostala zadivljena. Priznala je da je vjerojatno izabrala krivu boju pera s obzirom da ima crvenu kosu, a kasnije je probala i s drugim bojama. Napravila je zalizanu punđu i tako dobro ukomponirala pero da nema šanse da bi na kraju itko i rekao da je pero! Svakako škicni i njene druge videe.

Dove Cameron Kako običan rep učiniti malo zanimljivijim: Malo drugačije frizure s repom koje je lako napraviti

Frizura Kosa čudne frizure ljetne frizure drugačije frizure neobične frizure nove frizure Moda ideje za frizure lude frizure

Još vijesti