Promjena izgleda šišanjem

Ako je netko dobio potpuno novi i drugačiji izgled, onda je to ovaj dečko koji je odlučio skratiti svoju jako dugu kosu. I ta kosa mu odlično pristaje, isto kao i sadašnja kratka!

Ovaj dečko je imao predobru, dugu, plavu kosu, a na njoj bi mu zavidjele i mnoge djevojke. Ta dužina mu je baš dobro pristajala, ali je napravio ogromnu promjenu samo jednim šišanjem! Od kose u repu, sada ima jako kratku kosu, ali si je ostavio duži dio na tjemenu i nije ošišan skroz na ćelavo.

 

@panjkovic_v Ralno kratka frizura je vost #panjkovic #panjkovic_v #panjkovicsalon #hair ♬ Pop Ikona - Corona

 

Razlog takvog hrabrog i iznenadnog pothvata nije otkrivao, ali će mu s kraćom frizurom biti lakše tijekom vrućih, ljetnih dana. Nakon šišanja izgleda kao potpuno nova osoba i imamo osjećaj kao da gledamo dvoje različitih ljudi samo što jedan ima dugu, a drugi kraću kosu! Obje frizure mu zaista dobro pristaju, a mi se ne možemo odlučiti koja je bolja. No, ovo svježe šišanje ga je zaista jako promijenilo s čime se slažu i drugi s obzirom na to da video ima preko 130 000 lajkova!

Skupljanje novaca za bazen Oduševili načinom na koji su skupili novce za novi bazen - a nije u pitanju posao preko ljeta

Tinejdžer u svojoj sobi Dominik iz Požege morao je platiti kaznu jer je bio 'preglasan': Susjed tužio 18-godišnjaka

Frizura šišanje muško šišanje duga kosa u repu ogromna promjena zbog frizure

Još vijesti