Slika nije pronađena

Kada ne znaš bi li odrezala šiške ili ne, ova je frizura idealno rješenje. Imat ćeš šiške, ali nećeš imati problema toliko s njima kada krenu rasti, a i izgledat će super.

Ove se jeseni nose 'curtain bangs'.Tako barem kažu društvene mreže. Ošišati šiške ili ne je najteže pitanje kada se radi o frizurama. Znaš da ćeš imati problema s njima ako ih ošišaš, ali baš ih želiš. Ovaj će trend tu odluku učiniti malo lakšom jer ove se jeseni nose šiške, ali ne kratke, već mrvicu dulje, tako da na njima možeš napraviti razdjeljak na sredini i nositi ih sa strane – kao zavjese na prozorima, odakle i naziv 'curtain bangs'.

Ovo je pomalo retro frizura koja je bila hit u 70-ima, ali sada se odjednom počela itekako opet nositi. Super je što ovakve šiške puno lakše makneš s lica kada ti ih se ne da nositi i svejedno možeš složiti frizuru koja neće izgledati čudno. Pokušaj to napraviti s običnim šiškama! Nema šanse.

Hoće li ti ova frizura dobro stajati ili ne, najbolje je da priupitaš svog frizera prije nego odlučiš ošišati šiške. Kakvu god kosu imala, ravnu ili kovrčavu, ne bi trebala imati problema s njom, pitanje je samo odgovara li tvojem obliku lica.

S ovim je šiškama najbolja stvar ta što čak i kada malo izrastu, i dalje će izgledati dobro. Kratke šiške treba popravljati i rezati pomalo svakih nekoliko tjedana, a ove ti sigurno mogu izdržati i nešto više od mjesec dana prije nego ćeš morati ponovno kod frizera. Osim toga, super je stvar što ih možeš i stilizirati na hrpu načina i odrezati na duljinu koja ti se najviše sviđa, sve ovisno o tome kakve frizure inače preferiraš.

Foto: Instagram/ Instagram printscreen

M.T.

Pogledajte još:

Modeli haljina koji će biti popularni ove jeseni – jer nije samo ljeto godišnje doba za njih

Hlače koje će zamijeniti traperice ove jeseni – ovo je model koji će biti totalno IN

Novi trik za savršenu kosu bez odlaska frizeru: kako se riješiti ispucanih vrhova u 3 koraka?

Moda curtain bangs Kosa trend jesen Frizura šiške jesenski trend

Još vijesti