Barbie

Iako smo još uvijek u ljetnim izdanjima, ne možemo zanemariti činjenicu da nam se jesen opasno brzo približava. S dolaskom jeseni, dolaze nam i neki novi trendovi, a jedan koji već sada polako postaje sve popularniji i popularniji su šiške.

Nosili smo Barbie rep, a sada ćemo i Barbie šiške! S obzirom na popularnost koju ima „Barbie“ film nije iznenađujuće da će se zbog njega pojaviti i neki novi trendovi u modi. Film je oduševio javnost i obara rekorde, a cure isprobavaju svoje verzije Barbie looka. Već se sada najavljuje velika popularnost Barbie šiškama. Malo po malo ih sve više cura počinje raditi i uskoro bi mogli imati boom šiški na modnoj sceni. Čak i ako si ona osoba koja mrzi šiške, ove bi ti se mogle svidjeti jer su baš slatke.

Kratke frizure Želiš se ošišati, ali ne znaš hoće li ti kratka kosa stajati? Evo koja će ti biti najbolja s obzirom na oblik lica

Ukoliko si već gledala ovaj film, vjerojatno imaš neku ideju o tome kako izgledaju. Ako nisi, ovaj će ti tutorial pokazati. Iako frizerka pokazuje kako napraviti takve šiške, nemoj ovo pokušavati sama kod kuće.

 

@bixiecolour Barbie bangs tutorial! - #hairvlog #bixiecoloureducation #bixiecolour #hairtiktoks #haireducation #hairtrends #hairtransformation #blondehair #bangstutorial #bangs #blondebangs #fringe #hairfringe #hairbangs #barbie #shanaeatbixie #barbiegirl #barbiemovie2023 #margotrobbie #margotrobbiebarbie ♬ original sound - whoisonika

 

Šiške izgledaju kao da imaju dosta volumena, ali da bi dobila takav efekt, vjerojatno ćeš ih morati redovito stilizirati jer mnogima neće ovako stajati prirodno. Tako da se pripremi na to ukoliko želiš efekt kakav ima Barbie u filmu. Radi se o nešto duljim šiškama koje nisu odrezane skroz ravno. Uz to, uz rubne dijelove lica niti nisu toliko kratke, već podsjećaju na „curtain“ šiške. Ipak, od njih se razlikuju jer su na sredini daleko kraće. Izgledaju slatko, lijepo će ti uokviriti lice, a mogu izgledati dobro i bez da ih svaki dan stiliziraš – jer s volumenom ili bez njega, izgledaju dobro.

Barbiecore manikure Svi žele Barbie pink nokte: Ideje za najslađe ružičaste manikure

barbie Frizura šiške trend Moda u trendu jesenska moda popularne kako izgledaju barbie šiške modni trend

Još vijesti