Stajliš djevojka

Genijalni trik za koji moraš znati ako imaš šiške. Bilo da nosiš obične šiške ili duže šiške na stranu, od ovog trika možeš imati koristi. Svi sa šiškama znaju da ima dana kada ih se jednostavno ne može namjestiti da stoje kako si zamislila.

Šiške se čine kao dobra ideja sve dok ne shvatiš kada ih odrežeš, da ćeš ih morati redovito stilizirati. Osim naravno ako nisi jedna od onih sretnica kojima prirodno uvijek padaju baš savršeno. Čini se da sa šiškama nekada ima više posla, ali fora su ideja kako promijeniti frizuru što drastičnije, a ošišati što manje kose. Sve cure koje imaju šiške vjerojatno imaju povremeno i onaj jedan dan kada šiške kao da ne žele surađivati ili jednostavno nemaš previše vremena da ih središ i dovedeš u red.

Šiške za dužu kosu Šiške kao stvorene za dugu kosu – zbog ovih 5 ti frizura više neće izgledati beživotno i dosadno

Za takve ti dane sada donosimo jedan trik s TikToka koji bi ti mogao itekako dobro doći. Cure su pronašle način kako šiške „zacementirati“ da stoje kako si zamislila, a bez da ih stvarno i pretvoriš u kacigu korištenjem previše laka za kosu. Za ovaj ti trik ne treba lak za kosu, već ljepilo za umjetne trepavice.

 

@ravioli_nicoli Reply to @bbylavendar it was so windy so the rest of my hair was blowing everywhere but the fringe stayed down! #kisslashglue #hairtutorial #hairhack #gluedownbangs ♬ original sound - sped up audios

 

Sigurno ga imaš u svojoj kozmetičkoj torbici, a ako i nemaš, ima ga svaka drogerija. Neki ga koriste i za šiške i to na način da stave malo ljepila na obrve na onom dijelu gdje žele da im šiške stoje uz lice i samo prislone pramen kose preko dijela gdje su stavili ljepilo. Šiške će se uhvatiti i tako stajati na licu dobar dio dana bez da ti pokvare izgled. Umjesto na obrve, možeš staviti i malo ljepila na kožu i tako zalijepiti pramen. Sekunda posla, a kasnije tokom dana više ne moraš brinuti o šiškama – isplati se.

Kako običan rep učiniti malo zanimljivijim: Malo drugačije frizure s repom koje je lako napraviti Dove Cameron Repić s kopčom za kosu Super visoki polu rep +7 Barbie rep

šiške neposlušne šiške Kosa kako ukrotiti šiške trik za kosu s tiktoka Frizura ljepilo za trepavice modni hack

Još vijesti