Eyeliner

Ako još uvijek ne znaš napraviti – ne brini! Sigurno nisi jedina, a danas zaista postoji puno trikova koji ti mogu olakšati nanošenje tuša bez da se ti nepotrebno mučiš.

Ovaj trik je apsolutno genijalan. Ne samo da ćeš uštedjeti brdo vremena, nego se uopće nećeš živcirati, a niti mučiti oko nanošenja tuša na oči. Nije lako napraviti pravilnu crtu s tušem i to baš onakvu kakvu si zamislila, ali baš zato postoje ovakvi trikovi koji ti to olakšaju i smanje ti svakodnevne muke tijekom šminkanja. Ovaj način ćeš sigurno zavoljeti jer sve što ti treba je jedan alat, a to je zubni konac.

 

 

@glamwithdaminee IG: glamwithdaminee | Was sagt ihr 1-10? #eyelinerhack #easyeyelinerhack #eyeliner #easyeyeliner #makeuphacks #beautyhacks #gametok #fy #fyp #fypシ ♬ sonido original - sergioferme

 

No, ne obični zubni konac koji je samo namotan u klupko, nego baš ovaj gdje imaš komadićak konca na dršci, a svaka drška za zubni konac je ista pa ne možeš pogriješiti. Zatim taj vrh, koji je špičast, umočiš i tuš i onda samo prisloniš uz kapak – dobit ćeš predobru liniju, a ako ti se neće svidjeti iz prvog pokušaja, onda ju možeš i popraviti. Na tebi je kakvu liniju voliš, a i kakav oblik oka imaš pa prema tome prilagodiš i debljinu linije iscrtane tušem. U svakom slučaju, ovakvi trikovi mogu biti itekako korisni, pogotovo kada žuriš u školu ili na faks!

Essence i Max Factor tuševi za oči Jeftini tuševi za oči koji rade istu stvar kao i skuplji: Isprobaj i uvjeri se sama

Cura s full make upom Ovalno, kockasto ili okruglo lice: Kako se trebaš šminkati s obzirom na to koji oblik imaš?

tuš trik nanošenje tuša eyeliner za oči linija tuša na očima zubni konac

Još vijesti