Essence i Max Factor tuševi za oči

Danas stvarno postoje mnogi kozmetički brendovi koji prodaju doslovno sve – od šminke do proizvoda za skin care rutinu. No, ako su oni skuplji, to ne znači da su bolji od onih jeftinijih koje možemo kupiti u običnim drogerijskim dućanima.

Ako si ti jedna od onih cura koja svakodnevno nosi tuš na očima, onda znaš koliko se taj tuš brzo potroši, ali i koji tuševi su kvalitetni, a koji ne. Onda sigurno i znaš neke tuševe koji su dosta jeftini, a rade identičan posao kao oni koji koštaju po nekoliko stotina kuna. To što su neki brendovi jeftiniji, koji su kod nas dostupni u drogerijama, ne znači da su manje vrijedni ili da ne rade dobar posao kao oni skuplji. Naprotiv, neki bi se sigurni iznenadili kada bi saznali kako su kvalitetni ovi tuševi za oči!

1.Essence Liquid Ink

 

 

2.L'Oreal Perfect Slim by Superliner

 

 

3.Catrice It's Easy Tattoo

 

 

Maybelline Tatto Brow i Catrice serum primer Skrati si vrijeme šminkanja – s ovih 9 proizvoda ćeš se našminkati brže nego inače

4.Maybelline Sensational Liner

 

 

5.Bourjois Paris Liner Pinceau

 

 

6.Max Factor Colour X-pert

 

 

Od svih navedenih, neki su već godinama na dobrom glasu po svojoj kvaliteti. Jedan od njih je definitivno Essence i njihov Liquid Ink za kojeg se zna da je savršen, a ekstremno jeftin. Ovi drugi su isto na takvom glasu, a ako si početnica u crtanju linija tušem, onda radije za početak izaberi neke od ovih koji su poput markera kako bi se ispraksirala i prebacila na ove koji imaju tanke kistiće! U svakom slučaju ti neće biti žao jer ovi tuševi zaista nisu skupi.

Selena Gomez Selena Gomez ponovo dijeli make up trikove: Ovaj put je otkrila kako joj kontura uvijek izgleda odlično

Prirodna šminka Šminkanje na prirodniji način: Ako to želiš, ove make up proizvode moraš izbaciti iz kolekcije

tuš tuš za oči eyeliner šminka jeftini tuševi jeftini proizvodi

Još vijesti