Nanošenje eyelinera

Opće je poznata muka s nanošenjem tuša na oči. Rijetke su one djevojke koje to zaista uspiju iz prvog pokušaja, ali u većini slučajeva se radi o curama koje to nanose već godinama pa su se samim time i dobro izvježbale. No, zahvaljujući jednom filteru, ta će muka možda biti riješena!

Na TikToku je nedavno osvanuo novi filter kojim dobijete savršeni tuš na svoja oba oka. Filter izgleda zaista super, ali se ipak na momente kuži kako se ne radi o pravom tušu, već o umjetnom filteru. No, zbog toga su neke djevojke pokrenule trend u kojem uz pomoću ovog filtera pokušavaju nacrtati tu identičnu liniju, točno onakvu kakva je na filteru. Iako se izazov možda naizgled čini kao lagan, on to definitivno nije, već je za njega potrebno imati zaista mirnu ruku, ali je potrebno i paziti kako nanositi tuš, a da se filter pritom ne 'ugasi'.

Nekim djevojkama ovaj challenge očito nije uspio, a mnogi za to krive nemirnu ruku i lošiji tuš. No, ima i onih koje su bile zaista uspješne u ovom izazovu, dok druge komentiraju kako se radi o teškom izazovu, ali da je uz pomoć njega možda moguće napraviti upravo onakav savršen tuš kakvog filter predstavlja!

Ovaj izazov definitivno preporučujemo svima, pogotovo onima mirnije ruke koji će rasturiti u njemu te će dobiti savršenu liniju. Za sve one koji nemaju toliko mirnu ruku – praksa će s vremenom napraviti svoje, a najlakše je doma izvježbati nanošenje tuša kako ne bi prolazila kroz muku prije svakog izlaska!

Pogledajte još:

Ne znaš pravilno nanijeti eyeliner? Postoji trik kojim ćeš to napraviti za svega nekoliko sekundi

Precizni, laki za korištenje i pigmentirani: Najbolji tuševi za oči za sve koji se muče s njima

Mali beauty trikovi koje svaka cura treba znati – kako staviti savršeno tuš ili imati mirisnu kosu

izazov šminka tuš eyeliner trik

Još vijesti