Na plaži

Ako mrziš kupovinu badića jer se u niti jednom koji isprobaš ne osjećaš dobro i samo si sve više u depri oko toga kako izgledaš, možda radiš nešto pogrešno ili se fokusiraš na pogrešne badiće. Evo kako ćeš doći do najboljeg badića za sebe.

Pronaći badić koji će ti stajati odlično i u kojem ćeš se ti osjećati odlično je moguće, ali možda ćeš morati malo promijeniti pristup potrazi za badićem. Kao prvo zaboravi trendove i nemoj gledati badiće po tome, već ga biraj po svom obliku tijela. Postoje različiti badići, a neće svaki od njih jednako dobro stajati na svakome. Ti samo trebaš pronaći onaj koji će stajati idealno na tebi. Kada ćeš biti u potrazi za svojim novim badićem, imaj na umu sljedećih 6 stvari jer će te upravo kombinacija svih njih dovesti do savršenog badića za tvoje tijelo!

1.Koji dio tijela svakako želiš pokriti, a koji naglasiti i pokazati
Svi imamo nešto na sebi što volimo i nešto što baš i ne volimo. Prije nego ideš u kupovinu badića razmisli koji ti je najdraži dio na tebi – njega želiš i s badićem naglasiti. Isto tako razmisli koji dio tijela svakako želiš sakriti ili pokriti. To će ti pomoći u startu izdvojiti neke badiće.

 

 

2.Ako ti ne stoji dobro – isprobaj broj veći ili manji
Kada isprobavaš badić i nisi zadovoljna kako ti stoji, isprobaj broj veći ili broj manji jer nekada veličina badića neće biti ista kao veličina odjeće koju inače nosiš. Razlika između toga kako će ti stajati onaj u pravoj veličini i onaj koji ti je premali ili preveliki je dan i noć. On MORA biti u pravoj veličini.

3.Biraj pametno boju badića
Nekada je boja badića ono što može spasiti ili pogoršati situaciju. Ista je stvar i s uzorcima. Svima nam neke boje stoje bolje, a neke lošije, a dosta veliku ulogu igra i boja tvog tena. Nije svejedno jesi li netko tko je puti kao Snjeguljica i na suncu jedva malo pocrni ili si netko tko već nakon tjedan dana ima preplanuli ten. Također, crni je badić najlaskaviji jer će učiniti iluziju da izgledaš više fit.

 

 

4.Nemoj odmah u startu isključiti neki model
Nemoj doći u shopping s razmišljanjem da ne želiš primjerice jednodijelni badić. Isprobaj više toga da vidiš u čemu ćeš si izgledati najbolje jer možda će te baš iznenaditi neki badić koji inače ne bi probala. Idi otvorenog uma.

5.Je li ti badić udoban i praktičan ili ti je samo lijep?
Badić ti treba biti udoban, a ne samo lijep. Na primjer, ako si netko tko se voli sunčati onda ne želiš badić s milijun vezica. Moraš se u njemu moći normalno kretati, plivati i svakako trebaš provjeriti je li i malo proziran. Ako te steže, urezuje ti se u neke dijelove tijela, spada ti ili ti dijelovi tijela stalno iz njega ispadaju, onda nije praktičan ni udoban i ne bi ga trebala uzeti.

 

 

6.Idi kupovati badić onaj dan kada se osjećaš dobro
Nikako nemoj ići kupovati badić onaj dan kada se osjećaš nervozno, loše, sve te živcira, osjećaš se debelo, ružno i ne osjećaš se ugodno u vlastitoj koži. Tada ništa nećeš pronaći i sve će ti biti grozno i osjećat ćeš se samo još lošije na kraju dana.
 

Badić s leopard uzorkom Potraga za badićem kreće! 7 modela badića koji će biti popularni ove godine

Na plaži Kako zavezati gornji dio bikinija na tri nova načina

badic kupovina badića kupaći kostim pronaći savršeni badić imati na umu kad kupuješ badić savjeti za kupovinu badića

Još vijesti