Galerija Kylie Jenner Kylie Jenner - 1 Kylie Jenner - 2 +5 Kylie Jenner - 3

Neki su badići s razlogom pali u zaborav i mnogi ne žele da se ponovno vrate u modu, ali Kylie je sada počela nositi jedan takav model oko kojeg su podijeljena mišljenja. A svi znamo da kada Kylie nešto nosi, onda to žele svi.

Voljela Kylie Jenner ili ne, činjenica je da ima gomilu obožavatelja diljem svijeta i kada nešto napravi ili nosi, svi to žele. Hoće li se to dogoditi i s ovim modelom badića? Ljeto samo što nije tu! Potraga za savršenim badićem traje, a ako ti niti jedan koji si do sada nije vidjela nije bio toliko dobar da bi ga nosila, možda će ti Kylie sada dati ideju. Kylie uživa na Mallorci, a podijelila je naravno i hrpu fotografija, uključujući i one u badiću. Obično ju možemo vidjeti u mini bikinijima, ali sada je odabrala jedan netipičan model. Gornji je dio bez ikakvih naramenica, a ono što je posebno kontroverzno je donji dio koji izgleda kao kratke hlačice i još je uz to i niskog struka!

 

 

Ovakvi su se badići nosili prije, ali već dugo vremena nisu u trendu niti ih itko nosi. Vjerojatno je jedan od razloga taj da na većini tijela neće izgledati tako laskavo. Neki misle da bi ovo mogao biti jedan od modela badića koji će Kylie izbaciti u svom modnom brendu Khy. Za sada, svaki komad koji je njezin brend izbacio, postao je hit i brojni su drugi, pristupačniji brendovi, napravili svoje verzije tih komada i svi ih nose. Ne bi bilo iznenađujuće da se isto to dogodi sada i s ovim badićem.

MC Stojan - 5 MC Stojan otkrio kako je izgledao na početku karijere – totalno druga osoba!

Badić s leopard uzorkom Potraga za badićem kreće! 7 modela badića koji će biti popularni ove godine

Kylie Jenner badic neobičan badić vratiti u modu trend kupaći kostim badići nose slavni

Još vijesti