Na plaži

Ne treba ti novi badić da bi izgledala drugačije na plaži, samo dobri trikovi, a sada ti donosimo jedan. Točnije, tri u jedan! Ako nosiš obične bikinije, onda gornji dio možeš zavezati na još tri načina koja ti možda do sada nisu pala na pamet.

Volimo imati opcije. Za sve pa tako i za badiće. Umjesto da kupiš nekoliko badića, pogotovo sada kada smo na polovici ljeta i oni koje imaš su ti već dosadili, samo ih nosi na drugačiji način. Ovo nažalost može pomoći samo curama koje nose obične bikinije. Sve je druge modele badića nemoguće nositi na način na koji nisu prvotno namijenjeni. Ali ne i bikini! Možeš ga zavezati i okrenuti na razne načine, a sada ti donosimo tri nova načina na koja ga možeš zavezati. Većina ga nosi tako da jednostavno vezice zaveže oko vrata.

 

 

Apsolutno ništa ne fali ovom načinu, ali ako želiš nešto novo, i to je izvedivo. Možeš ga obući kao i inače, ali prije nego zavežeš oko vrata, prekriži vezice. Jednostavno, a opet malo drugačije. To je jedan od načina koji svi mogu isfurati, a ostala dva bi mogla biti nezgodna za cure s većim grudima. No, možeš pokušati zavezati i vidjeti stoji li dobro i osjećaš li se dovoljno sigurno.

 

 

Drugi je način malo kompliciraniji, ali sladak. Badić se najprije stavlja oko vrata i pomalo izgleda kao da ga stavljaš „naopako“. Nije teško rekreirati! Treći će te pak način naučiti kako napraviti od bikinija badić bez naramenica. Neće biti način koji ćeš nositi kada planiraš biti aktivna na plaži, ali može biti dobar način za sunčanje. Niti jedan nije teško napraviti i u tren ćeš oka promijeniti svoje stare badiće i izgledati malo drugačije na plaži.

Badići Kakvi se badići nose ove godine? 7 stilova koje ne prestajemo viđati na plažama i fotkama

Badić Kakvi su badići najbolji za cure s manjim grudima, a kakvi za cure s većim grudima?

Bikini badic kako zavezati bikini drugačiji način vezanja bikinija tutorial gornji dio badića na više načina

Još vijesti