Odjeća za vježbanje

Jedan od čestih savjeta kad je u pitanju motivacija za trening bude upravo ugodna odjeća za treniranje. Ako u glavi još nemaš zadovoljavajuću sliku o sebi, trening ti može pomoći, a ako ni fizički nisi zadovoljna, dobar outfit je najbezbolniji prvi korak.


Da odmah raščistimo jednu stvar, najbitnije je da se trening odradi, bilo u majci staroj 10 godina ili jednobojnom kompletiću. E sad, u čemu se ti bolje osjećaš? Možda zvuči površno, ali neke nas materijalne stvari podsvjesno motiviraju. Estetski lijepa i ugodna odjeća za vježbanje može te potaknuti na način da možda nećeš jedva čekati trening, ali ćeš jedva čekati obući svoju cool odjeću za trening. Ako si u potrazi za takvom vrstom motivacije, izdvojili smo nekoliko brendova koji imaju lijepu i kvalitetnu odjeću za rekreaciju.

Oysho

Oysho je poznat po kvalitetnim i ugodnim materijalima. Ima širok asortiman sportske odjeće među kojima možeš pronaći komade za unutarnje i vanjske aktivnosti. Uz praktični dio dolazi i estetski lijepi krojevi i boje.


LELOSI

LELOSI ima veliki izbor odjeće za vježbanje, prvenstveno hvaljenih tajica, a tu si i ostali proizvodi: topovi, trenirke, šorcevi, kupaći kostimi pa i pidžame. Brend navodi da u proizvodnji koristi prirodne materijale poput lana i bambusa. 

 

 

Gym Beam

Ovaj brend uz sportsku opremu i suplemente ima i svoju kolekciju fitness odjeće. Tu možeš pronaći sve što ti treba za početak ili nastavak tvog fitness putovanja.

 

 

Boss Fit

Završavamo s jednim hrvatskim brendom kojeg vole domaći fitness i modni entuzijasti. Riječ je o brendu fitness instruktorice i influencerice Martine Bosančić pod nazivom Boss Fit. 

 

 

fitness odjeća rekreacija SPORTSKA ELEGANCIJA Trening

Još vijesti