trčanje

Neki od nas su u školi, neki od nas su na fakultetu, što znači da dobar dio vremena provodimo u zatvorenim prostorijama. Prvo smo na nastavi i na predavanjima, a kasnije kod kuće rješavamo zadaće, seminare, projekte i učimo.

To isto tako znači da dobar dio vremena provedemo u sjedećem položaju i da se ne krećemo dovoljno. Uvijek imamo opciju otići u teretanu ili se upisati na kakav grupni trening (poput zumbe, tečajeva plesa i slično), ali daleko najjeftinija i isto tako efikasna opcija može biti trčanje.

Trčanjem i joggiranjem se bave mnoge zvijezde. Pa ako već volimo kopirati njihove outfite, makeup trikove, zašto ih ne bismo kopirali u ovoj zdravoj navici.
Koji se to celebovi aktivno bave trčanjem?

Meghan Markle

Bivša vojvotkinja u intervjuu za Shape otkrila je kako joj je trčanje potrebno za održavanje kondicije, ali i za „razbistriti glavu“.

 

 

Kate Middleton

Baš kao i šogorica Meghan, tako je i Kate prava trkačica. Dapače, ona bi se rado prijavila na maraton, ali kao članica kraljevske obitelji ne može sudjelovati, zbog previše sigurnosnih rizika.

 

 

Natalie Dormer

Možda je najviše pamtite po ulozi opake Margaery iz „Igara prijestolja“. Ova glumica ne samo da voli trčanje, već je sudjelovala i na Londonskom maratonu, prikupivši više od 7 tisuća dolara u dobrotvorne svrhe.

 

 

Jennifer Lawrence

U jednom davnom intervjuu priznala je kako obožava trčanje. No rekla je kako joj se i ljudi često puta smiju zbog načina na koji trči. Naime, ona trči s rukama ravnima kao britve, što često puta kod drugih izaziva čuđenje.

 

 

Jennifer Aniston

Još jedna Jennifer na našem popisu, koju najviše pamtimo po ulozi Rachel iz serije „Prijatelji“. Iako je prešla pedesetu, Jennifer izgleda odlično, a to može zahvaliti i trčanju koje je dio njezine fitness rutine.

 

 

 

 

trčanje joggiranje početi trčati maraton fitness rekreacija početi se baviti trčanjem

Još vijesti