Jesenski outfiti

Što se trenutno najviše nosi? Postoji nekoliko outfita koji su posebno kul i baš su jesenski. Na Instagramu i ostalim društvenim mrežama ih modne influencerice obožavaju, a mi svi ostali pokušavamo kopirati.

Kada počne nova sezone, dođu i novi trendovi. Neki od njih postanu posebno veliki i ispadnu kao baš slatki i fora za nositi za svaki dan. I odjednom su svi u njim! Bilo koji trend možeš nositi na svoj način i ubaciti ga u svoj stil. Za nekoliko odjevnih kombinacija su ove jeseni cure posebno zapele i svi ih nose na neki svoj način. Jedan od razloga je vjerojatno i taj što se baš ti trenutno smatraju kul outfitima. Mogu i tebi poslužiti kao inspiracija što nositi ovih dana.

1.Minica i oversized jakna

 

 

Dok još nije previše hladno, idealno je vrijeme za nositi minicu, ali na najlonke. Još mogu proći one tanke boje kože, ali vjerojatno ne zadugo. Hailey Bieber je uvijek u trendu, a ovo je jedan njen outfit koji je kombinacija jesenskih trendova.

2.Prugasta majica i kožne hlače

 

 

Prugaste majice su ove godine postane iz nekog razloga veliki hit. S njima je dobro što idu na sve, bilo trapke ili kožne hlače.

Deichmann čizmice Deichmann pogodio točno ono što cure sada žele: Nova kolekcija čizmica oduševila sve na TikToku

3.Oversized sako i široke trapke

 

 

Kada je sve široko, imaj na umu da bi bilo najbolje da je barem jedan komad uži, poput majice, da se ne utopiš u tom outfitu i izgubiš figuru. Kada uz sve nabaciš i šiltericu, posebno će kul izgledati.

4.Komplet

 

 

Gornji i donji dio koji su iste boje ili istog uzorka da izgledaju kao komplet su uvijek slatka ideja. U dućanima možeš i pronaći već takve komade složene u outfit.

5.Bajkerski stil

 

 

Bajkerski stil je još nešto što je posebno u trendu, a pogotovo kožne stvari poput jakne, hlača, kratkih hlača… Da bi izgledala dodatno 'bajkerski', neka ti cijeli outfit bude crni.

Maskara i Skims Šminka i odjeća koju trenutno svi žele: Ovih 10 stvari su postale viralne na društvenim mrežama

6.Trenirka komplet

 

 

Ako kompleti koji izgledaju više fensi nisu za tebe, možeš na taj trend uskočiti i s trenirkom. Možda na prvu djeluje previše obično i casual, ali uz prave detalje i jaknu, može izgledati dobro i biti i dalje jako udobno.

7.Preppy outfit

 

 

Školski stil s kratkim suknjicama s naborima i košuljama podsjeća na modu iz serije 'Gossip Girl', što će sigurno svim fanovima biti drago da se nosi. Možeš pustiti svoju unutarnju Blair na vidjelo!

jesen Moda u trendu kul outfiti inspiracija modna inspiracija što nositi

Još vijesti