Jesenski outfiti

Trenutno se nose traperice sa širim nogavicama kao i one ravnog kroja, ali nikako one skroz uske. Skinny traperice su nam prirasle srce, imamo ih pun ormar, pa zašto da stoje? Možeš ih i ove jeseni nositi i izgledati kul.

Ako si i ti jedna od nas, članica kluba obožavatelja uskih, skinny, traperica, sigurno nisi oduševljena što se non stop govori da se ovakve trapke više ne nose. Nisu trenutno u trendu i zamijenile su ih one širih nogavica. S obzirom da ih svi svejedno i dalje imamo u ormaru, nemoj ih još do kraja otpisati. Ima spasa! Ove jeseni možeš i dalje nositi svoje uske traperice, iako nisu više u modi - i svejedno izgledati dobro. Donosimo ti nekoliko odjevnih kombinacija u kojima će ovakve traperice izgledati baš dobro, čak i bolje nego onih sa širokim nogavicama.

Oversized traper prsluk ili jakna

 

 

Kratki crop pulover i preko njega velika traper jakna ili prsluk može biti jako fora outfit za nositi uz skinny traperice. Idealno za ovo vrijeme kada još nije jako hladno, a kada zahladi, crop pulover zamijeni onim dužim.

Outfit koji možeš nositi svaki dan

 

 

Kada nosiš uske traperice i usku majicu, pripazi da barem jakna bude malo više glomazna. Stavi neki super remen, čizmice i imaš odjevnu kombinaciju koju možeš nositi doslovno svaki dan – samo mijenjaj majice.

Jesenski outfiti Opet se nose Uggsice: Nekima su ružne, ali u ovih će 6 outfita izgledati divno

Prevelika košulja

 

 

Skinny traperice se možda ne nose, ali se nose košulje i puloveri bez rukava. Jednako kako se ovo nosi na kožne uske hlače, može ići i na obične uske traperice. Pogotovo ako su u nekoj tamnoj nijansi, crnoj ili sivoj.

Sako

 

 

Kada si nedoumici, nabaci oversized sako i sigurna si da će izgledati dobro. Sako ide na sve, trendi je i posebno dobro ide na uske traperice. Kakvu god majicu stavila ispod, svejedno je, ona neće niti dolaziti do izražaja.

Jesenski outfiti Odjevne kombinacije koje su trenutno jako kul: 7 jesenskih outfita koji u sebi imaju najveće trendove

Umjesto plavih traperica, nosi one u bež ili bijeloj nijansi

 

 

Ako baš jako voliš uske traperice i ne želiš se odvojiti od njih, pokušaj nositi i one u bež i bijelim nijansama. Izgledaju elegantnije! Iako su uske traperice, odjevna će ti kombinacija izgledati puno drugačije i bolje nego kada bi ju nosila s običnima u plavoj boji.

Traperice skinny traperice Moda jesen outfit inspiracija kako ih nositi

Još vijesti