Slika nije pronađena
Tko je vidio preživjeti zimu bez šala? Vjerojatno ima i onih kojima ovaj modni dodatak nije najdraža stvar na svijetu, no kada zima `stisne´ i krenu temperature od -10, nema nam druge nego nabaciti na sebe neki debeli šal koji će nas spasiti od cvokotanja zubi.

Uz to što grije, on je i super rješenje za svaki `dosadni´ outfit, a odlično je i to što se može nositi na stotinjak različitih načina. Iako ih nismo naveli ni približno brojci 100, ovo su neki od fora načina kako se možete poigrati šalom ove zime.

1. Šal i remen

Na ovaj način šal postaje više od šala- on postaje vesta. Ako ti je dosadno nositi samo šal i želiš izgledati malo više `fancy´, u cijelu priču probaj ubaciti i remen. Izgledat ćeš slatko, a bit će ti i toplo.




2. `Harry Potter´ stil

Iako ovaj način vezanja nije neka teška filozofija, mali broj ljudi ga nosi na upravo ovaj način. Sličan je klasičnom načinu vezanja- samo s obrnute strane. Ovakav look smo često mogli primijetiti u filmovima o Harry Potteru ili Francuskinjama koje šetaju Parizom.




3. Ušuškaj ga
Ako voliš dolčevite, onda je ovaj način kao stvoren za tebe. Sljedeći put kada ćeš stavljati šal, umjesto da ostaviš krajeve da vise (svaki na svojoj strani), probaj ih ugurati u omotani dio – izgledat ćeš skroz cool.




4. `Salveta´ stil
Ovaj izgled šala ćeš postići tako da (korak 1.) šal presavineš dva puta po širini; (korak 2.) presavineš još jednom dijagonalno kako bi dobila izgled presavijene salvete; (korak 3.) zaveži rubove u mali čvor i omotaj oko vrata. Prekul je!




5. Beskonačan šal
Ako si fan šalova za koje ne znaš gdje počinju, a gdje završavaju, ovaj način vezanja će ti se sigurno svidjeti. Uzmi krajeve šala i zaveži u maleni čvor te cijeli šal omotaj oko glave dva puta.




6. Šal u obliku broja 8
Ovaj način vezanja šala je pomalo teže za savladati, no kada ti postane rutina – vezat ćeš ga kao od šale. U kratkom video isječku, objašnjeno je kako lako možeš savladati ovu vrstu veza.




7. Dva šala u jednom
Ovaj način nam je najbolji. Do njega ćeš doći ako krajeve obaju šalova zavežeš i tako dobiješ jedan veliki `beskonačni
šal koji možeš motati, motati, motati...i motati.




Sviđa li vam se koja od ovih ideja?



Foto: Instagram/ In Style

S.T.R.

Ovo nam treba: Novi način vezanja tenisica je precool

Zaboravi na tetovaže ili piercing - trend zbog kojeg bi roditelji mogli poludjeti!

OMG Ovo su najčudniji beauty trendovi za 2017. godinu

trend kako vezati zima šal

Još vijesti