Slika nije pronađena
Jedna od najvećih dilema s kojima se bore sve cure kada usred zime dođe nekoliko toplijih dana je – koju jaknu nositi? Za zimsku ili kaput je postalo pretoplo (ili bar tako misliš), a ako se odlučiš za kožnu – smrznut ćeš se. Većina nas se u tim situcijama ipak odabere kožnu jer nam je već dosta jednog te istog zimskog outfita.

Iako nam je preko dana u njoj ok, navečer dok se vraćamo iz škole, sanjamo o toplo jakni koju smo na stolici ostavile doma
. Zato, jedno od glavnih pitanja je – kako nositi kožnu jaknu zimi?

Nekoliko je `trikova´ uz koje će svaka jakna postati 10 puta toplija, pa tako i tvoja kožna. Uz to što će ti biti super ugodno, i izgledat ćeš mrak.

Nabaci pončo

Odjevni predmet koji pomalo liči na debelu toplu deku jer pravi odabir za ove nedefinirane pred proljetne dane. Ako ti tvoja kožna jakna nije dovoljna, pončo će riješiti stvar. Bit će ti toplo i izgledat ćeš totalno cool.

A post shared by Johanna (@johanna_knits) onA post shared by Elin Kling (@elinkling) onDebeli šal (aka deka)
Debeli zimski šal je zimski dodatak koji može spasiti svako hladno jutro ili večer. Možeš ga prebaciti preko ramena, ili omotati oko vrata pa pustiti krajeve da ti padaju po leđima. Na taj će ti način biti puuuno toplije.

A post shared by Jelena Peric (@j_make_up) onA post shared by Kenza Zouiten (@kenzas) onDebela dolčevita
Ovo je stil koji furaju sve skandinavke. Ako si ikada skrolala Instagramom sigurno si vidjela hrpu cura kako furaju ovaj stil. Pitaš se zašto? Izgleda fantastično fashion, a u isto vrijeme grije. No samo pazi da vesta, tj. dolčevita koju odjeneš bude najdeblja koju možeš pronaći.

A post shared by Kenza Zouiten (@kenzas) on

Slojevi

Potkošulja, kratka majica, majica dugih rukava, vesta, košulja...Što više robe na sebi imaš, to će ti biti toplije. Jesi li ikada čula za teoriju da više tanjih slojeva grije bolje nego jedan deeebeli?

A post shared by Kenza Zouiten (@kenzas) onA post shared by Kenza Zouiten (@kenzas) onKaput/ prsluk preko kožne jakne
Kaputi bez rukava ili prsluci koji izgledaju poput ovčica – na svoj kožnjak nabaci nešto poput njih.

A post shared by Kenza Zouiten (@kenzas) on

Kupi debelu kožnu jaknu
Ove su zime dućani bili prepuni kožnih jakni, punjenih krznom. Ako voliš kožnu jaknu, ali nisi spremna odustati od topline zimske – ovaj tip jakne je rješenje za tebe.

A post shared by Jelena Peric (@j_make_up) onA post shared by (@beautymp_) onNosiš li ovih dana kožnu jaknu?


Foto: Instagram/ We Heart It

S.T.R.

`Najružnije´ trapke postale glavni hit - možeš li ih zamisliti na sebi?

KVIZ: Koliko se dobro kužiš u modu - Koji je predmet skuplji?

Jesi li više tip za starke ili vansice? Saznaj što tvoje tenke govore o tebi

zima oriljeće šal kožna jakna Dolčevita pončo kako nositi

Još vijesti