Galerija Hailey Bieber Hailey Bieber Hailey Bieber - 3 +4 Hailey Bieber - 4

U potrazi za manikurom za blagdansko vrijeme, jedna od inspiracija ti može biti i Hailey Bieber. Ranije ove godine su svi poludjeli za njenom manikurom i od tada samo čekamo kada će objaviti sljedeće.

Zovi svoju manikerku jer krajnje je vrijeme da preobraziš nokte s nekom božićnom manikurom. Ili jednostavno izvadi lakove i napravi ju sama! Postoji toliko ideja, a neke koje ćeš lakše napraviti sama, samo zato što su jednostavnije, nisu bezveze ili ružne. Nema više „sutra ću“ jer Božić samo što nije tu i došao je trenutak da nokte ubaciš u božićni mood. Predstavili smo ti hrpu božićnih manikura koje te mogu inspirirati i koje možeš i ti stavit na svoje nokte ovih blagdana. Sve ih pogledaj u nastavku.

Inspiracija za božićnu manikuru: 15 prijedloga kako nalakirati nokte u prosincu Božićne manikure Kuglice na noktima Mini detalji +12 Grinch nokti

Ima nekih jednostavnijih i nekih složenijih, a ako nisi fan prekompliciranih i ludih manikura, onda će ti se sigurno svidjeti i nova od Hailey Bieber. Ona je ovo ljeto postala ultimativna inspiracija za manikure nakon što je pokrenula trend „glazed donut manikura“. Svi su htjeli takve nokte. I od tada, pratimo kakve će imati sljedeće. I za Halloween je pokazala par ideja, a sada i za Božić.

 

 

Druga fotka na objavi pokazuje njene blagdanske nokte. Nisu ništa ekstravagantno, već se radi o božićnom izdanju francuske manikure. Napravila ju je s crvenim lakom. Kao što smo i rekli, ništa ludo, ali i dalje dobra ideja. Pogotovo za sve minimaliste.

Manikura s pahuljicama Napravi sama manikuru s motivom pahuljica: Magdalena je pokazala kako ju je lagano nacrtati

Božić 2022 hailey bieber božićna manikura nokti manikura ideja inspiracija Moda kakve nokte nosi hailey bieber Francuska manikura

Još vijesti