Kargo hlače iz Bershke

Kargo hlače su postale veliki hit prošle godine, a njihova se vladavina nastavlja i ove godine i ovog proljeća. I dalje se itekako nose, a posebno je sada curama zapeo za oko jedan model iz Bershke.

Ukoliko voliš kargo hlače i sviđaju ti se takvi modeli, onda ćeš s ovim biti posebno oduševljena. Bershka je s jednim modelom ovakvih hlača izgleda očarala svaku curu koja ih isproba. Postale su viralne, a sve zahvaljujući jednom detalju kojeg imaju, a zbog kojeg stoje dobro baš svakome. Puno cura ima problema s hlačama koje u struku nisu dobre veličine. Izgledaju im dobro na bokovima i na ostatku tijela, ali su u struku preširoke i onda to ne izgledat toliko dobro.

Proljetni outfit Ovog se proljeće nose bomber jakne, a Zara ima dobru ponudu! Od svih, jedna se i izdvojila kao hit

Tko god da je dizajnirao ove hlače iz Bershke, dosjetio se super rješenja kako taj problem riješiti. Na hlače su u struku s obje strane dodali kratke vezice koje se samo zategnu i hlače u struku stoje savršeno.

 

@patricia_teixeiraa Trying the new viral pants from Bershka #pants #bershka #berskastyle ♬ big boy sza - katelin

 

Koja god da je veličina tvog struka, ove vezice možeš podesiti tako da odgovaraju za tvoje tijelo i da ti odmah i bolje stoje. S obzirom da se radi o kargo hlačama, ovakav detalj na njima itekako ima smisla i izgleda kao da baš tu pripada.

 

@sofiapaulina123 #stitch with @Ainara Quesada ♬ original sound - Sofía

 

Hlače koje svima odgovaraju! Ima ih za kupiti u različitim bojama, a iako su kargo, ne izgledaju muškasto. Bit će idealan komad odjeće za ovo proljeće!

 

 

Možeš ih pronaći u dućanima, kao i na web shopu Bershke. Rasprodaju se prilično brzo pa već nedostaje nekoliko brojeva. Ima ih u čak 5 boja, a cijena im je 25.99 eura. Kada ih isprobaš, bit će ti jasno zašto su postale viralne.

Bershka viralne hlače kargo hlače Cargo hlače tiktok hlače iz bershke Moda u trendu

Još vijesti