Galerija Proljetni outfit Proljetna jakna iz Pull & Beara Proljetna jakna iz Pull & Beara +9 Proljetna jakna iz Pull & Beara

I dok neki vade svoje proljetne jakne iz ormara, drugi su u potrazi za nekom novom. Ovo su tri jakne koje su trenutno veliki hitovi i koje su cure već pograbile u dućanima.

Kakvu ćeš jaknu ti odabrati za proljeće ovisi u prvom redu o tvom stilu koji i inače nosiš. Neće se svaka jakna uklapati u svačiji stil i neće svakome ista jednako dobro stajati. Za proljeće postoji puno izbora po pitanju jakni – od balonera preko kožnih i traper jakni pa do bomberica. Svaka od njih dolazi u najrazličitijim krojevima.

Must have komadi Ovih 7 jakni moraš imati u ormaru! Uz njih ćeš imati savršenu kombinaciju za svaku prigodu

Koju odabrati? Tu ti ne možemo pomoći i reći magično rješenje koje će biti dobro za svakoga, ali ti možemo reći koje su to proljetne jakne trenutno najpopularnije i koje čini se želi hrpa cura.

 

 

Ponuda po dućanima izgleda stvarno dobro jer ima hrpetina izbora za cure s različitim stilovima. Tri jakne koje su izgleda veliki hit ove godine su: lagana bomber jakna, kožna jakna s twistom – u bordo boji i oversized traper jakna kao klasik.

Proljetna jakne

To su tri izbora koja su zapela za oko mnogima jer su već skoro pa rasprodane. Sve smo ih pronašli u popularnim dućanima poput Bershke, Pull & Beara i Manga. Bolje ih sve tri možeš pogledati u galeriji iznad.

Proljetna kombinacija Cipele za koje se već sada zna da će biti proljetni hit – i ne, nisu u pitanju balerinke

Proljetna jakna hit jakne za proljeće Moda Bershka pull and bear mango u trendu

Još vijesti