Galerija Rent4style haljine Rent4Style haljina - 1 Rent4Style haljina - 2 +12 Rent4Style haljina - 3

Maturalna haljina može biti uspomena koju ćeš čuvati i godinama kasnije, ali oni koji se ne vežu za takve stvari, mogu svoju haljinu i unajmiti. Nositi ju na maturalnu i onda kasnije vratiti.

Nabava maturalne haljine je big deal. Sigurno imaš u glavi neku sliku haljine kakvu želiš, kao i kakvu nikako ne želiš. Nekada je teško pronaći savršenu kakvu smo zamislili, a da bude u našem cjenovnom rangu. Kupiti maturalnu haljinu može biti veliki trošak i zato se ova opcija čini još boljom. Rentanje svečane haljine! Umjesto da kupiš haljinu i daš puno novaca za nju i nosiš ju samo jednom u životu, možeš haljinu za maturalnu večer i unajmiti. Uzmeš, nosiš, vratiš.

Maturalne haljine KVIZ: Kakva je maturalna haljina baš idealna za tebe?

Mnogi za ovu opciju niti ne znaju da postoji u Hrvatskoj. Ima stranica koja se zove Rent4Style, a na njoj možeš unajmiti svečanu haljinu. Opcija imaju brdo! Odabereš haljinu, dođe ti čista i spremna za nošenje, a ti ju nakon maturalne večeri (ili bilo kojeg drugog svečanog događanja koje imaš) samo vratiš putem dostavne službe. Oni ju onda očiste i spremna je za novog vlasnika.

 

@rent4style Dogodi se narudžba! E to se traži 👉 unajmi 👉 nosi 👉 vrati 👉 ponovi #rent4style #rent4stylegirls #rent4styledress #dress4rent #dressup #unajmi #unajmihaljinu #rentclothes #rentclothing #croatia #hrvatska #zagreb ♬ original sound - Rent4Style

 

Cijeli postupak kako unajmiti haljinu možeš vidjeti na njihovoj službenoj web stranici. Tu također možeš vidjeti i sve opcije koje nude za najam. Ima različitih modela haljina – dugih, kratkih, jednostavnih, upadljivih, više svečanih, manje svečanih, odijela… Dolaze u nekoliko veličina i za svaku možeš vidjeti o kojem se brendu radi. S obzirom da imaju haljine različitih brendova, tako su i cijene različite. S obzirom na to koliko se novaca najčešće daje za maturalnu haljinu koja se nosi jednu večer, ovo je malo prihvatljivija opcija.

 

 

Vlasnica Rent4Styla je Matea Miljan, domaća modna influencerica pa upravo nju možeš i vidjeti kao modela za većinu haljina. Svaka haljina koju možeš unajmiti od njih je prikazana kako stoji na osobi, što je itekako od pomoći. Također možeš za svaku haljinu vidjeti i recenziju cura koje su ju već unajmile te kako stoji i njima. I to nije sve - za svaku od haljina, kada ju otvoriš, možeš vidjeti i „Savjet stilista“ s čim ju je najbolje kombinirati. Potrudili su se dati sve moguće informacije i totalno olakšati sređivanje za svečana događanja.

Maturalna večer maturalna haljina gdje kupiti maturalnu haljinu može li se haljina unajmiti najam svečane haljine Hrvatska Rent4Style

Još vijesti