Galerija Trendi haljina Pleteni top - 6 Pleteni top - 5 +5 Pleteni top - 2

Pisali smo o viralnoj pletenoj jesenskoj haljini koja je zaludjela cure. Fora s haljinom je bila da izgleda preslatko i da zbog dizajna laska svima, bez obzira na to kakvo tijelo imali. Izgleda da je to bila istina jer je haljina u tren oka nestala s polica. Sada slijedi ludnica za majicom.

Kada se curama na društvenim mrežama svidi neki komad odjeće, zagarantirano je da će biti rasprodan u roku keks. Nedavno je vladala ludnica za pletenom haljinom iz H&M-a. Dolazila je u sivoj i bež boji te je bila savršen jesenski komad. Svi su ju htjeli i rasprodala se posvuda dok si trepnuo. Sada se pojavio nasljednik te haljine. Iz iste kolekcije dolazi i pletena majica. Od istog je materijala kao i haljina, model izgleda jako slično, a razlika je samo u tome da je jedno haljina, a jedno majica.

 

@livswong It’s knit season 🧶 #knit #style #inspo #HM #peplum ♬ original sound - gilmoregirlstok

 

Najavila je i povratak jednog trenda, a to je peplum, tj. volančić na rubu majica. Hit iz 2000-ih koji bi se mogao vratiti! Majica se mnogima odmah svidjela jer izgleda jednostavno pa se može nositi na bezbroj načina, a u drugu ruku, ne može se reći da je i dosadna ili obična. Čini se kao ulov koji ti neće stajati u ormaru i skupljati prašinu. Dolazi u dvije boje kao i haljina.

 

@gennagrego cutest top🫶🏼 #hm #hmhaul #autumn #tryon #haul #fashion #trending #fyp #trending #outfit ♬ Water - Tyla

 

Zbog toga što je tako slična viralnoj haljini, uhvatila je pažnju ljubiteljica mode.

 

 

Peplum za sada nismo vidjeli u jesenskim kolekcijama dućana u kojima inače kupujemo, a sličnu majicu ovoj možeš pronaći i na Boohoou. Majicu možeš bolje vidjeti u galeriji iznad.

Haljina iz H&M-a Haljina iz H&M-a koja je zaludila svijet: Kažu da svima stoji super i izgleda preudobno

Jesenska moda Čizme koje će vladati ulicama ove jeseni: Cure su lude za jednim neobičnim modelom

H&M jesenska majica pletena majica tiktok majica viralna majica peplum trend Moda modni trend

Još vijesti