Cura pozira

Nismo stigli ni trepnuti od vremena kada su se zadnje nosile balerinke, a sada su ponovo u modi. Najčešće smo ih nosile kao curice na nekim svečanostima, poput krizma ili pričesti.

Balerinke nisu namijenjene samo za svečane prilike i situacije. Ako imaš ideje, ali i stila, sigurno ćeš ih znati iskombinirati na pravi način da izgledaju dobro. Sada ti je za to idealna prilika jer se balerinke ponovo nose i opet su ušle u svijet mode, kako piše Vogue. Nisu svima omiljene, mnogi ih preziru već godinama i to čak u periodu kada više uopće nisu bile popularne.

No, sada su opet u trendu, a već ih i mnogi brendovi poput Zare i Manga prodaju na svojim službenim web shopovima. Nije upitno da su se balerinke vratile u modu, a s vremenom će se vidjeti hoće li se nositi tako kao što su se nosile prije – u kombinaciji s tajicama i drugim sličnim kombinacijama o kojima danas baš i ne bismo razmišljali na taj način. Tko zna, možda postanu veliki hit koji će se nositi u kombinaciji sa širokim hlačama visokog struka koje su trenutno top!

Čizmice Kakva će se obuća nositi ove jeseni: S dolaskom hladnijeg vremena ovih 5 stvari postaju trend

Zara platforme Zara izbacila cipele koje podsjećaju na Versace model – sigurno će biti popularne, a i jeftinije su

Moda balerinke trend modni trend obuća

Još vijesti